Nagyon nehéz a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium?
Figyelt kérdés
És milyenek a diákok,tanárok?2014. jan. 3. 17:48
1/4 anonim válasza:
állítólag nagyon nehéz, és sok a sznob. azt pletykálják, ha 3-asod van, akkor kiközösítenek, meg az igazgató is elbeszélget veled.
2/4 anonim válasza:
En kölcseys vagyok,tehat személyes tapasztalataim vannak. Kemény suli,ha jó jegyeket akarsz tanulnod kell rendesen,bár ez nagyon tanárfüggő! Viszont a mi osztályunkban sok embernek van hármasa,néhánynak kettese is,és nincsenek kiközösítve,sőt :) A tanárok általában jók,én azt tapasztaltam hogy minden tantárgynak van néhány zseniális tanárja,néhány átlagos és 1-2 rossz. A diákok közül vannak tényleg sznobok is,sok a pávagyerek,a divatmajom,de azért bőven van normális diák is :)
3/4 anonim válasza:
egyetértek a 2. válaszolóval:) én is oda járok és imádom:)
4/4 anonim válasza:
egyetértek a felettem lévőkkel. ide járok 2 éve, elég sokat kell tanulni, egyáltalán nincs kiközösítés. a tanárok rendkívül jók, persze vannak "páwák" meg butább lányok de hol nincsenek? a nagyja normális szerintem és megéri idejönni. nagyon jó a továbbtanulási arány is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!