Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a nyíregyházi Kölcsey...

Milyen a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium?

Figyelt kérdés

Azt hallottam,hogy akinek hármasa van félévkor,azt eltanácsolják.

Milyenek a tanárok,a diákok?

2009. okt. 1. 19:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
a koliból tanácsolják el...a tanárok jó fejek, a diákok között is vannak jó arcok de nagy részük ilyen 24/7 stréber...ha jó gimibe akarsz menni akkor a zrínyit válaszd:D
2009. okt. 1. 20:04
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Én is Ziges vagyok :D

A Kölcseyben a nyílt napon az igazgató mondta, hogy anyagi juttatás fejében, a bejutás jóval könnyebb az iskolába.

Na erre mit lehet mondani...

2009. okt. 1. 20:10
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

1. vagyok:

aww, stréber őrültek iskolája kölcsei...-.-" 24/7 tanulás van ott, a fél iskola retardált. ha nem mérnök akarnék lenni a zig-be mentem volna nem a bánkiba:D

2009. okt. 1. 20:21
 4/11 A kérdező kommentje:
Azt hallottam,hogy az igazgató(vagy helyettes vagy az egyik tanár) félévkor behivat mindenkit egyesével,és akinek hármasa van,azt eltanácsolják.
2009. okt. 1. 20:46
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért akarsz hármassal vagy rosszabb jeggyel egy ilyen gimnáziumba menni?
2009. okt. 1. 22:51
 6/11 anonim ***** válasza:
80%

jesszus... A KFG-ben voltatok már?

Ne ijesztgessétek már szegényt. Van elég baja ígyis.

A jó tanulmányi átlagra tényleg odafigyelnek, de ez kell is, mert így húzzák felfele egymást az emberek. Majd meglátod, hogy nem lesz mindegy, hogy hány ponttal kerülsz be az egyetemre, vagy egyáltalán felvesznek-e.

Ha nem akarsz "stréber" lenni, akkor ne ide gyere, mert itt tanulni kell és kész. De, ha jól fizető munkát akarsz később azért is meg kell dolgozni, és nem hullik csak úgy az öledbe.

Amúgy nyugodtan jöhetsz a Kölcsey-be, bármi is akarsz lenni. Én humán tagozatról mentem gépészmérnöknek. Ritkaság de van ilyen is. Valaki az orvosira ment, más jogász lett vagy közgazdász. A tagozat nem ér olyan sokat, mivel úgyis olyan faktot veszel fel, amilyet akarsz.

Én szerettem odajárni, és büszke stréber vagyok.

A kedves korábbi hozzászólóknak üzenem, hogy majd a hamburgeremből hagyják ki a hagymát, mert azt nem igazán szeretem és pontosan adjanak majd vissza a gyorsbüfében.

További szép estét!

2009. okt. 1. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
A bánkis srácnak ki az ofője? Hanyadikos bagy?
2009. okt. 25. 19:01
 8/11 anonim válasza:
100%
Ti is csak stréberezni tudtok ... Inkább vagyok ,,stréber'' egy ilyen gimiben, mind a Bencsben 2es tanuló -.- na meik a jobb ? Nem stréberezni kell , hanem tanulni, és kész...am Kérdező 4.62es az átlag :))
2011. szept. 13. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
6. kommentelő! Fúú ezt jól megasszondtad :D. Amúgy unokatesóm oda jár és tetszik neki. Én is oda készülök. Vagy a krudyba :D
2015. szept. 3. 18:52
 10/11 anonim válasza:
Komolyan csak stréberezni tudtok... igen, a Kölcseyben tanulni kell, de ha jó jövőt akartok, akkor inkább megyek egy "stréber" (amúgy nem az) iskolába, minthogy egy Kossuth-ba menjek a semmiért... egyébként nagyon jó suli. A tanárok nagyon segítőkészek, a társaság és a környezet is szuper, és nagyon imádom ezt a sulit.
2017. jan. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!