Milyen a nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium?
Azt hallottam,hogy akinek hármasa van félévkor,azt eltanácsolják.
Milyenek a tanárok,a diákok?
Én is Ziges vagyok :D
A Kölcseyben a nyílt napon az igazgató mondta, hogy anyagi juttatás fejében, a bejutás jóval könnyebb az iskolába.
Na erre mit lehet mondani...
1. vagyok:
aww, stréber őrültek iskolája kölcsei...-.-" 24/7 tanulás van ott, a fél iskola retardált. ha nem mérnök akarnék lenni a zig-be mentem volna nem a bánkiba:D
jesszus... A KFG-ben voltatok már?
Ne ijesztgessétek már szegényt. Van elég baja ígyis.
A jó tanulmányi átlagra tényleg odafigyelnek, de ez kell is, mert így húzzák felfele egymást az emberek. Majd meglátod, hogy nem lesz mindegy, hogy hány ponttal kerülsz be az egyetemre, vagy egyáltalán felvesznek-e.
Ha nem akarsz "stréber" lenni, akkor ne ide gyere, mert itt tanulni kell és kész. De, ha jól fizető munkát akarsz később azért is meg kell dolgozni, és nem hullik csak úgy az öledbe.
Amúgy nyugodtan jöhetsz a Kölcsey-be, bármi is akarsz lenni. Én humán tagozatról mentem gépészmérnöknek. Ritkaság de van ilyen is. Valaki az orvosira ment, más jogász lett vagy közgazdász. A tagozat nem ér olyan sokat, mivel úgyis olyan faktot veszel fel, amilyet akarsz.
Én szerettem odajárni, és büszke stréber vagyok.
A kedves korábbi hozzászólóknak üzenem, hogy majd a hamburgeremből hagyják ki a hagymát, mert azt nem igazán szeretem és pontosan adjanak majd vissza a gyorsbüfében.
További szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!