Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a B tervetek, ha nem...

Mi a B tervetek, ha nem vesznek fel titeket a megjelölt helyre? Mit fogtok csinálni?

Figyelt kérdés
Ma ezen gondolkodtam, de igazából nem jutottam sok mindenre

2014. jan. 3. 16:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én tavaly felvételiztem.

Választottam még egy szakot, amit végig tudnék csinálni és érdekelne, csak nyilván kevésbé, mint az, amit előrébb jelöltem. Ez a b terv volt a germanisztika, ahova 300 pont sem kellett, nekem meg legrosszabb esetben is egy százassal több volt várható. Úgyhogy innentől már nem aggódtam, hogy nem vesznek fel.

Egyébként ha az ember nagyon ragaszkodik valamihez, akkor az is megoldás, ha nem veszik fel, hogy egy évig dolgozik + javít valami érettségit a pontjai emelkedése érdekében, esetleg elvégez egy tanfolyamot, okj-t, hogy ne teljesen hasztalanul az idő:)

2014. jan. 3. 16:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan csak jövőre végzek, de ha nem vesznek majd fel, és úgy döntök, hogy nem próbálkozok újra(bár tuti fogok), kimegyek külföldre egy kis időre, visszajövök, kitanulok egy szakmát és azzal helyezkedek el. De végülis még ezek után is valószínű, hogy újra jelentkeznék. :)
2014. jan. 3. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elvégzek egy OKJ-t, közbe dolgozok, és esetleg teszek egy emelt érettségit, hogy több pontom legyen.
2014. jan. 3. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!