Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni Egyetem mechatronika...

Debreceni Egyetem mechatronika szakáról és Óbudai Egyetem ugyanezen szakáról vélemények?

Figyelt kérdés

Győrben a Széchenyire járok, de gondolkodom, hogy újrafelvételiznék másik egyetemre.

Olyanokra lennék kíváncsi, mint oktatók hozzáállása, hallgatók többségének hozzáállása, felszereltség, tanárok kommunikációs képessége.

Kérem reális véleményeket írjatok, lehetőleg ne olyanokat, hogy király, mert én is ide járok stb., hanem tényleg, amilyennek látjátok.

Előre is köszönöm a hasznos kérdéseket.

#felvételi #felsőoktatás #mechatronika szak
2014. jan. 2. 11:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én OE-NIK-en vagyok. Itt felkészültek a tanárok, segítokészek. Vagy egy-két idióta, de hát hol nincs...

A tanrend az brutális, ha egy tárgyból bukok, akkor jó eséllyel csúszok, mert annyi minden épül egymásra. A diákok nálunk kicsit gyerekesek, mondjuk lehet, hogy csak azért látom ezt, mert én idosebb vagyok náluk egy kicsit.

Analízisen meg szigorlaton kb. a nép felét kib*szták, de ez hasonló minden más egyetemhez.

Szerintem az OE-nek nagyobb presztízse van mint a DE-nek.... Az informatika terén legalábbis. Gyakorlatias az oktatás.

A mechatronika részt annyira nem ismerem, bár feltételezem, hogy az is hasonló.

Sok sikert, én csak ajánlani tudom az OE-t.

2014. jan. 2. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Miért akarsz újrafelvételizni? Győrben is mechatronika szakon vagy? Az Óbudain keményebb a mechatronika, a DE pedig nagyon gyenge mérnökképzés terén, nem nehéz, cserébe viszont nem valami versenyképes diplomát kapsz. Érdemes mérlegelni.
2014. jan. 2. 11:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. jan. 4. 19:38
 4/4 anonim válasza:
Nem rossz szerintem Debrecen, én egyszer jártam arra, be engedtek Robot Laborba, komoly cuccok vannak ott :)
2014. dec. 27. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!