Debreceni Egyetem mechatronika szakáról és Óbudai Egyetem ugyanezen szakáról vélemények?
Győrben a Széchenyire járok, de gondolkodom, hogy újrafelvételiznék másik egyetemre.
Olyanokra lennék kíváncsi, mint oktatók hozzáállása, hallgatók többségének hozzáállása, felszereltség, tanárok kommunikációs képessége.
Kérem reális véleményeket írjatok, lehetőleg ne olyanokat, hogy király, mert én is ide járok stb., hanem tényleg, amilyennek látjátok.
Előre is köszönöm a hasznos kérdéseket.
Én OE-NIK-en vagyok. Itt felkészültek a tanárok, segítokészek. Vagy egy-két idióta, de hát hol nincs...
A tanrend az brutális, ha egy tárgyból bukok, akkor jó eséllyel csúszok, mert annyi minden épül egymásra. A diákok nálunk kicsit gyerekesek, mondjuk lehet, hogy csak azért látom ezt, mert én idosebb vagyok náluk egy kicsit.
Analízisen meg szigorlaton kb. a nép felét kib*szták, de ez hasonló minden más egyetemhez.
Szerintem az OE-nek nagyobb presztízse van mint a DE-nek.... Az informatika terén legalábbis. Gyakorlatias az oktatás.
A mechatronika részt annyira nem ismerem, bár feltételezem, hogy az is hasonló.
Sok sikert, én csak ajánlani tudom az OE-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!