OKJ csak diákigazolvány miatt?
Figyelt kérdés
Most félév végén kiiratkozok az egyetemről és újra szeretnék felvételizni, viszont szükségem lenne egy diákra, hogy tudjak dolgozni. Vannak keresztféléves képzések estin - Ilyenkor ha nem jársz be, akkor egy idő után kirúgnak és visszakérik a diákot, vagy arra a félévre mindenképpen jó lesz még?
Hozzáteszem, hogy én sem szeretem az ügyeskedőket, de a mai viszonyok között nem igazán van más választásom, nem szeretnék a szüleim nyakán lógni szeptemberig. Éppen ezért kérem, hogy csak a tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak, nem kell a kioktatás.
2013. dec. 30. 20:58
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem h félév közben kitudnának rúgni. Szerintem csak félév végén küldenek el. OKJ-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de egyetemen több olyan csoporttársam volt (anno gólya időmben), akik csak diákért jöttek oda, és nem láttam őket egész félévben.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, egyetemen könnyebb, mivel egy idő után letiltanak, de azt is csak félév végén összesítik. Nem tudom, hogy az OKJ hogy működik.
2013. dec. 30. 22:14
3/4 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy az OKJ sokkal inkább középiskola stílusú, tehát van X óra hiányzás, utána meg szevasz, ezért kérdezem.
2013. dec. 30. 22:15
4/4 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben vagyok ,csak ha elkezded sulit az a lényeg hogy a diákod elkészüléséig legyél ben suliba , aztán ha nem mész be 2 hétig , felhívnak és azt mondják megszünik a jogviszony , hogy vissza kell -e adni a diákot vagy nem azt nem tudom ,de az fontos hogy ha a diákod megvan akkor várd meg az érvényesitő bélyeget is. Addig kérsz egy iskolalátogatásit és a munkahelyen azt is elfogadják egy pár honapig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!