Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » OKJ csak diákigazolvány miatt?

OKJ csak diákigazolvány miatt?

Figyelt kérdés

Most félév végén kiiratkozok az egyetemről és újra szeretnék felvételizni, viszont szükségem lenne egy diákra, hogy tudjak dolgozni. Vannak keresztféléves képzések estin - Ilyenkor ha nem jársz be, akkor egy idő után kirúgnak és visszakérik a diákot, vagy arra a félévre mindenképpen jó lesz még?

Hozzáteszem, hogy én sem szeretem az ügyeskedőket, de a mai viszonyok között nem igazán van más választásom, nem szeretnék a szüleim nyakán lógni szeptemberig. Éppen ezért kérem, hogy csak a tapasztalattal rendelkezők válaszoljanak, nem kell a kioktatás.

2013. dec. 30. 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h félév közben kitudnának rúgni. Szerintem csak félév végén küldenek el. OKJ-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom, de egyetemen több olyan csoporttársam volt (anno gólya időmben), akik csak diákért jöttek oda, és nem láttam őket egész félévben.
2013. dec. 30. 21:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Igen, egyetemen könnyebb, mivel egy idő után letiltanak, de azt is csak félév végén összesítik. Nem tudom, hogy az OKJ hogy működik.
2013. dec. 30. 22:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom, hogy az OKJ sokkal inkább középiskola stílusú, tehát van X óra hiányzás, utána meg szevasz, ezért kérdezem.
2013. dec. 30. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is ebben a cipőben vagyok ,csak ha elkezded sulit az a lényeg hogy a diákod elkészüléséig legyél ben suliba , aztán ha nem mész be 2 hétig , felhívnak és azt mondják megszünik a jogviszony , hogy vissza kell -e adni a diákot vagy nem azt nem tudom ,de az fontos hogy ha a diákod megvan akkor várd meg az érvényesitő bélyeget is. Addig kérsz egy iskolalátogatásit és a munkahelyen azt is elfogadják egy pár honapig
2013. dec. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!