Szolnok, Széchenyi István Gimnázium. Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Sok embertől hallottam, hogy nagyon szerettek odajárni. Viszont nekem anya azt mondja, hogy nem szeretné ha ide jönnék mert "gyenge" és nem jó. Szerintetek milyen?2009. nov. 25. 20:11
1/6 anonim válasza:
én szolnoki vagyok, legelsőnek oda jelentkeztem, de végül Tiszaföldvárra vettek fel :D
Jó suli szerintem, sőt, van sok lehetőség, csak van némely tantárgy, amit úgy alapoznak, mintha a legokosabb gyerekek járnának oda, pedig a legtöbb tuti protis.
Szerintem nem gyenge, hanem csak átlagos. ^^
2/6 anonim válasza:
én Újszászi vagyok most 7. es de én oda szeretnék menni ien rajz tagozatosnak:) nekem eddig b.nők akik oda mentek csak jót tudtak róla mondani és meg szeretnek oda járni szerintem sem gyenge csak egy átlagos nem varga meg versegy de sztem jó:)
3/6 anonim válasza:
egy rakás szar.
a tanárokról inkább ne is mondjak semmit....
egyébként közel sem gyenge.
4/6 anonim válasza:
Jujj hát én oda járok három éve...hát No Comment
Az én osztályom kapta a suli legrosszabb tanárát osztályfőnöknek (szegényke hülye és magában beszél) és am nem gyenge suli és szeretek oda járni mert azért jó arcok is vannak ott pl a legfiatalabb rajztanár vagy a fizika tanár :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!