Hogyan és milyen tantárgyakat tanítanak a Waldorf iskolákban? Tényleg olyan buták azok a gyerekek, akik ezekbe az általános iskolákba járnak?
Én waldorf iskolába járok, én szeretem!
Megtanuljuk azt, hogyha felnőttek leszünk, hogyan gondoskodhatunk magunkról, az a jó, hogy sokféle dolgot kipróbálhatunk. Fafaragás, festés, rajz, agyagozás, furulya, hangszerek...:D
JEEEEE....:d
Tavaly, nálunk eggyel nagyobb osztályban három ember szinte kitűnő központit írt:d ITT MARADTAK A SULIBAN:D
-.-" A valdorf xar angyon xarén elmentem nemrég (alig 2 hete járok csak rendesbe)amikor még valdorfba jártam egszerüen már midnenhogy kitalátlam h beteg vok meg iylenek caka zért hogy nekeljen bemennem de msot borda repedéssel vagy mivel (lehet rosszul írtam) bemegyek a rendesbe! miért? hát emrt 1szerüen imádom :DDDDDDDDDDDDDDDD mivel edig oylan xar valdrofba jrátam ahol 1 betüt alig tanultam úgy elvagyok maradva amtekbol meg ynelvtanbol emg természet siemretböl meg stb........ h elmdoanni nemlehet és báno mis h 4 évesmet elcsesztem abban a visszafelylesztő suliban :@:@ mi az h eritmia?! fafaragás?!?!?!?! MOZGÁs óra és FŐTANÍTÁS?! istenem msot ak enynierőbl már elhetne számóra is meg külföldi óra több antárgy meg nincsen! jah de van számítógép óra (msote zeknek redes envük si van csak mdoom h ha mrá itt osztáylfőnöki meg testnevelés emg sb helyett ien főtanítás meg euritmiák meg stb van ak ezekknek mirét nem? )
amikro oda jártam 1 osztály társam megkérdezte hogyírják a 636-ot volt olyan is h felkelet mondania 4.-be a 3. szorzót (akkro "tanultuk"! ) azt elekzdi(nagyon félt) 3X1=3 (itt mrá nagyon akadozott a hangja)2X3=6 3X3= 3X3 az egyenlő (hüpp hüpp) az egyenlő és elekzdett sírni -.-" a tanár meg nefélj a 3-nak nemlessz sem ibaja ha megszorzod! én írtam helyette mindent mert nemtudott össze adni (sem) sokszor votl yolan h nemvolt hetekig házi (na jó ez mgé angyon alsóban volt) csak elgfeljeb anyi h 2 órát elgyünka friss levegőn nagyon xar az egyszerűen beteg akinek ez tetszik én újra járom az 5.-et de ha 1.-be nem jrátam volna rendes eállamiba akkor ovlasn ise tudnék sőt írni sem (4.-ben tanulták az abc-t is) és még sorolhatnám mien xar sorry a hoszú válaszért de felháborító h ien létezik! (tapasztalatbol írom) sorry a helyes írási hibákért csak msot felhúztam amgam és enmfigyelek oda az írásra
Láthattátok milyen szar a waldorf suli hisz az egyik ember válaszolt nektek és alig bírt leírni rendesen 1 mondatot!!
Én a Széchenyi-be járok ahol láthatjátok kiváló helyesírásomat(nem hencegni akarok!!)És ez az ember sem tehet róla és se a waldorfba járó diákok se tanárok és mondom nem mindegyik tanár ilyen.Félig meddig-normális ez a suli!!De vanak hülyeségek pl.:nincs dolgozat,felmérő,vizsga,homokozás óra(csak 1.-ben!!),félórás szünetek,mozgás óra,euritmia, de kérem???mi a fene ez???Aki tudja nyugodtan válaszolhat rá!!Ismerem az egyik gyereket aki írt nektek ő mondta ezeket nekem!!Csodálkozik hogy bírok ilyen helyesen, gyorsan írni gépen!!Ráadásul a 4.-es vonalazásnál kétszer nagyobban ír!!Nem volt angol órájuk!!Hisz ez a VILÁGNYELV!!Most legalább jó kezekben van!!Több barátja van,szereti a sulit,és szinte mindig mosolyog!!(Bocsi hogy ilyen sokat irok de hát én szeretek írni!!)Nem volt tankönyvük csak vonalazatlan füzetük!!!Nem volt természetismeret,irodalom,nyelvtan,angol órájuk!!Köszi, hogy végig olvastátok!!:D
Kedves utolsó!
Szeretném megkérdezni, hogy nem unod, hogy oldalakon át szapulod a Waldolfot, és a saját válaszaidra válaszolgatsz? Én úgy tudom, mind a Széchenyiben, mint a Waldolfban betegség a skizofrénia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!