Hogyan és milyen tantárgyakat tanítanak a Waldorf iskolákban? Tényleg olyan buták azok a gyerekek, akik ezekbe az általános iskolákba járnak?
Ki mondja ezt? A Waldorf nagyon jó, és jó eredményeket hoz. Nme attól leszel okos, hogy egészt nap hátratett kézzel kuporogsz egy padban. Hamarabb attól, ha tevékenyen oldassz meg feladatokat. Akár a szőnyegen kuporogva. Te hol írod a leckét? Én ötös tanuló voltam, és mindig a szőnyegen írtam.
Nem attól jó egy iskola, hogy unalmas!
"A Waldorf típusú alternatív pedagógiai irányzat lényege, hogy a gyermekek életkori sajátosságai határozzák meg a tanítási módszert és a tananyagot. Ennek célja, hogy a gyermekeket koruknak megfelelően, testi és szellemi fejlődésüket elősegítve oktassa."
Ha több érdekel, a Waldorf.lap.hu-n tájékozódhatsz. Attól még lehet jó, hogy nem ismered?!
Te nem oda jársz, ugye? A waldorfosok nyitottabbak ennél.
waldorf_isk_kerettanterv.rtf
ezt keresd meg, és itt egészen részletesen elolvashatod. Ilyen tájt vannak a nyílt napok a Waldorf iskolákban(is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!