Lehet-e esélyem bekerülni ebbe az iskolába?
Figyelt kérdés
Kinéztem magamnak a budapesti Baross Imre Artistaképző iskolát :). Nagyon szeretnék oda járni. Most nulladik évfolyamon vagyok (német nyelvi előkészítő).. Bárhova megyek ezután ugyanúgy 9.-es leszek. De.. van még egy problémám.. Hogy én nem vagyok olyan artista alkat, hanem kicsit pufibb.. De szerintem képes lennék megcsinálni a gyakorlatokat.. Bár látszatra nagyon ijesztőek.. a Lényeg hogy sosem próbáltam effajta gyűrűkön gyakorlatot, és nem is tudok egy szaltót se lenyomni :s. Szerintetek.. Megpróbáljam? Vagy feladjam..?2013. dec. 16. 20:37
1/4 anonim válasza:
Ezt így nagyon nehéz megmondani
Tornából milyen vagy?
2/4 anonim válasza:
Ha nem vagy sportos alkat, nem biztos, hogy
sok esélyed van-
3/4 berni5 válasza:
Nem sok.. kell a kézen állás cigány kerék spárga a felvételihez .. ez mellet kitartónak és jó izomzatnak kell lenie benned
4/4 anonim válasza:
Gondolom oda kell valamilyen felvételi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!