Melyik az erősebb iskola? A Széchenyi Gimnázium (Szolnok) vagy a Közgé (Szolnok)?
Figyelt kérdés
Várom a véleményeteket. Köszi:)2013. dec. 8. 16:23
1/10 hunbula válasza:
Széchenyi. Az gimi, a Közgé csak szakközép, ergo ha főiskola, egyetem érdekel, akkor Szecskás legyél. Ha szakmát akarsz, akkor persze Közgé.
2/10 A kérdező kommentje:
köszi
2013. dec. 8. 17:39
3/10 anonim válasza:
Ez hülyeség.. ugyanúgy mehet fősulira a közgéből is.. szerintem meg a közgé erősebb, mint a szig.
4/10 hunbula válasza:
Menni mehet, de szerintem erősebb alapot érettségihez gimiben fog kapni. Csomó tanulmányi versenyen külön is vannak választva a gimik a szakközéptől, mert nem fair :D Ahol meg nem, emlékeim szerint (széchenyis voltam) legtöbbször mögöttünk volt a közgé.
5/10 anonim válasza:
Közgével ezerszer jobban járnál szerintem.
7/10 anonim válasza:
Közgé:D
Én olyanokat hallottam a SZIG-ről, hogy nem jó...:D
8/10 anonim válasza:
En a szigbe jartam,nagyon szerettem.Tanulni kell igen es akkor nem lesz gond!
10/10 anonim válasza:
A közgében jó a nyelv, ez lehet az elsődleges szempont, bármi mást meg tudsz tanulni, akár önszorgalomból is, rövid időn belül. Ha pedig gimi akkor már Varga Verseghy Tiszaparti !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!