Milyen a Teleki Sámuel Általános Iskola Érden? Kislányom jövőre kezdi az elsőt, és oda tartozunk körzetileg.
Semmiképpen nem ajánlom!
Én nem is tudom, hogy ennél van-e rosszabb iskola!
Undorító az egész, kívül-belül. Nem csak épületileg értem, hanem arra főleg, hogy szemét, semmire kellő tanárok vannak (1-2 ami jó csak...) nem tanítanak normálisan, állandó hangzavar van, meg lehet ott hülyülni. A gyerekemet rendszeresen szekálták, bántották, hónapokig jártunk az oigazgatóhoz segítségért, de ő le se sz*rta őt! A tanár se tudott mit tenni, és nem érdekelte, hogy sírt a gyerekem az óráján!
Én nem is tudom, hogy miért nem zárt még be.
Ennyire egy aljas szemét iskola még életemben nem láttam!
Késelések, terror, drogok...
A tanárok se egy angyalok, a mai gyerekek meg elviselhetetlenek ott!
Nagyon szörnyű!
Még talán az alsó tagozat (az is ink max 3. osztályig) még istenies, de afölött (4. évfolyamtól) tuti nem járatnám oda a gyerekemet!
A büfé is olyan egy semmire kellő hely... Amik ott kaphatóak, a 90%-uk édesség... Most komolyan! Ez kell egy fejlődő szervezetnek ?! ...
Van olyan tanár, amely nem is tanít, majd fenyegeti a gyerekeket és majdnem megüti ?.... Én nem tudom , hogy ez a börtön hogy működhet még!
A Kőrösi Csoma Sándor Ált. Isk.-t nagyon ajánlom viszont!
Színvonalasabb, tanítanak rendesen, a gyerekedből ott tuti lesz valaki.
Kedves Kérdező!
Ha jót akar a lányának, akkor hallgasson rám!
Én anyám lánya vagyok, gondoltam én válaszolok erre a kommentre!
Maga csak egy igazgató volt, így másként látja a dolgokat. Nem maga töltött az iskolapadban 8 évet az utóbbi 10 évben. Lehet, hogy 20-30 évvel ezelőtt jó iskola volt, de most már cseppet nem nevezném annak! Én éltem át mindent, és ne merészelje a nevelésre fogni, mert én a kutyának sem ártottam, még is engem kellett csesztetni (legenyhébb kifejezés rá...), mert nyilván irigyek voltak rám, és az drága látós Teleki-iskola amit nyújtott nekem, az a nagy 0. Ha most lediplomázom, nem ennek fogom köszönni az életemet, mert alapnak se volt jó... Semmit nem nyújtott, és a mai napig gyűlölöm ezt az iskolát. Annyit nem ér, hogy leköpjem, mert még a nyálam is ezerszer többet ér!
Önök próbálnak evvel takarózni, hogy mindenféle programot szerveznek, de a színvonal a béka segge alatt van. A diákok megszégyenítőek, a tanárok pedig le se sz*rják, ha valamelyik gyerek lelki terror áldozata (nyilván a kormány is rásegít, mert a fizetésük is elég kevés, főleg ebben az iskolában. Ilyen tanároknak én se adnék több pénzt). Bármit is ír nekem ezek után, a véleményem változatlan!
Kőrösi Csoma S. Iskolát ajánlom, az tényleg nyújt alapokat. Sokkal barátságosabb, szebb a környezet. Ne egy volt igazgatónak higgyen, aki csak színezni akarja az iskolát! Higgyen annak, aki oda járt 8 évet és végig kellett szenvednie! Mocskos, undorító egy iskola. Kívül-belül, és ráadásul ezt a drága Balogh-Danka Éva a pénzért még így utólag is próbálja felhúzni. Na ehhez kell egy gerinc! És ha ezt a válaszomat meri jelenti, nyilván azt fogja bizonyítani, hogy nekem van igazam, és maga csak próbál menekülő útvonalat keresni!
Alapok... cöhh.... nyitott tankönyvből írtunk dogát nagyon sokszor, és nem azért volt az a sok ötösünk, mert mindenki tanult, hanem azért, mert mindenki lesz*arta az egészet, senki nem tudott semmit és már annyira szerencsétlen volt mindenki, hogy nyitott tankönyvvel meg füzettel írtuk a dolgozatokat...
Kedves válaszadó!
Hátrább az agarakkal! Sok olyan iskola van, aki nem tud a szülői elvárásoknak megfelelni. Az iskola műszaki állapotát egy iskola igazgatóján számon kérni enyhe túlzás. Tanári trükk: nyitott könyvből is lehet dolgozatot íratni: aki tanult, tudja, hogy hol keresse a választ. Aki nem tanult, neki teljesen mindegy, úgy sem tud válaszolni. Ön, aki most remélhetőleg diplomázni fog, nem puskázott? Ott is szemetek a tanárok?
A pedagógusok leszemetezése "szemét, semmire kellő tanárok vannak" - túlzás, rágalmazó. Ha harmadikig jó egy tanító (esetleg?), negyedikben miért nem jó? Finomítson a hozzászólásán, mert becsületes, sok jó pedagógust sért. A gyűlölet nagyon rossz tanácsadó.
Büszkén vállalom, hogy az én gyermekeim is ebbe az iskolába jártak, az unokáim is a lepusztult iskola (melyről nem az ott dolgozók tehetnek) öreg padjait koptatják majd.
Az már csak kérdésként merül fel bennem: miért járt oda 8 évig, ha kibírhatatlan volt? Legalább 10 éve szabad iskolaválasztás van.
Az írása hemzseg a helyesírási hibáktól - nyilván a magyartanár nem tanította meg helyesen írni. Jó tanács: "Tükörbe nézni, azután köpködni!" Néha visszanyal a fagyi.
Kedves Kérdező!
Nekem oda jár a gyerekem és elégedett vagyok az iskolával. A gyerekem szeret oda járni.
Nem a Telekiben kezdte az általános iskolát, de nem bántam meg, hogy áthoztuk ide. Kívülről nem néz ki jól, de a termek barátságosak- igaz ez a szülői összefogásnak köszönhető. De nem is ez a legfontosabb. A tanárok gyermekszeretők, rengeteg programot (szakköröket, mozit, színházat, kirándulást ) szerveznek a gyerekeknek.
Az én gyermekem jól tanul, rengeteg versenyen vesznek részt, országos versenyeken is szép eredményeket érnek el.
A kompetenciamérések eredményei is az országos átlag felett vannak (ld. Oktatási Hivatal vagy a suli honlapja)
Úgy látszik az 1.és 3.(gyanítom ugyanaz a személy) válaszadó primitív hozzászólásával próbálja kompenzálni az iskolai vagy az élettől elszenvedett kudarcait. Felháborítónak tartom ezt a sok alaptalan ocsmányságot, amit összehord. (Bár lehet, hogy inkább szánni kéne szegényt….. )
Sok sikert az iskolakezdéshez: egy szülő a Telekiből
Ön azt nevezné gyermekszerető tanárnak, aki hagyja a diákot sírni, mert éppen összeverték, majd közli vele hogy "ha kisírtad magadat szólj, mert lassan órát tartanék" és hasonló beszólások, baszogatások...
Az nem segítség, hogy nyitott könyvből kiírhatják az egész anyagot. Aki tanult annak nincs erre szüksége, akinek meg még is van segítségre szüksége, azt más jellegű segítséggel lehet orvosolni ezt a problémát. De nem adok ötleteket! Egy percig sem támogatom az iskolát, hogy jobb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!