Milyen vonzatai lehetnek annak ha valaki egy csupa fiú osztályba megy továbbtanulni középiskolába?
Az én osztályomba 32-n voltunk abból 3 lány volt...
Nem igazán volt semmi különös.
Persze ha atom fullos csaj vagy, valszeg az egész osztály rád fog gerjedni akinek nincs nője. :D
De ha olyan átlagos akkor olyan baráti kapcsolat lesz, kivéve ha engeded, hogy ölelgessenek meg ilyenek. xD
Szerintem fiúsítva leszel.
Tehát nem fognak csak a kedvedért naponta fürdeni, dezodort használni, ilyesmi. A sok büdös fickóra, áporodott leheletre készülj fel.
Nálunk is 32-ből 4 lány volt. Semmi extra, soha nem volt csajozás osztályon belül, szóval kábé mntha fiúk lettek volna ők is, úgy kezeltem őket, csak persze sokkal kevésbé érdekesek, mert nyilván nem értenek a fiús dolgokhoz. Szerintem a nemek nem egy fontos szempont a továbbtanulásban.
Így belegondolva egyébként az egyik megvolt egy osztálykiránduláson, de nem lett belőle nagy durranás, elvoltunk, kész.
Semmi köze a közegnek ahhoz, hogy otthon leülsz-e napi 2-3 órát tanulni, vagy nem.
Sőt, inkább fordítottan arányos. Minél többet bandáznál osztálytársakkal, annál kevesebb időd marad a tanulásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!