Hova menjek továbbtanulni középiskolába?
Leginkább Eger és környékén gondolkodom. Minden tantárgyból kitűnő vagyok, és mindet szeretem is, az éneken kívül, bár zongorázom elég régóta, szóval zeneiskola is szóba jöhet. Ha tudtok neves sportiskolát, leírhatjátok, de inkább a tanulásra fektetném a hangsúlyt (véleményem szerint nem sokra lehet menni a sporttal az életben, mint 'szakma'). Szóval lehetőleg valami neves gimnáziumot :) Válaszodat előre is köszönöm. És ha kérdeznéd, hogy milyen beállítottságú vagyok, erre nem tudom a választ, tényleg mindenből jó vagyok, és szeretem csinálni...
15/L
szia!:)
Heves megyében a Szilágyi a legjobb (érettségi eredmények,versenyeredmények alapján).
jó szívvel ajánlom,ha a tanulásra szeretnéd fektetni a hangsúlyt!:)
16/L (ha van kérdésed,szólj! :D)
Dobóba gyere :)
Belvárosban van, jóhírű iskola, jó a közösség és a tanárok is! :D
Szia!
Én szerintem a Dobóba vagy a Neumann-ba menj, ha ténylegesen a tanulásra akarod fektetni a hangsúlyt.Jó a tanár diák viszony, a közösség szerintem jelöld be őket, nem bánnád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!