OE-KGK-án ugyan úgy 30 kredit/év, mint máshol, hogy ne tegyenek át fizetősre? És első félév után is átrakhatnak fizetősre? Ha igen, akkor mennyi kreditnél?
Mit szúrtál el?
Nem tudsz javító vizsgát tenni?
"Egybe" nézik majd az első két félévet, ezért már
az elsőnél is azért érdemes odafigyelni
Mint írtam, minden össze jött. Nagyon sok előadásra nem tudtam bemenni, de úgy látszik még is sikerülni fognak a tantárgyak.
Amúgy ez a te véleményed, az enyém az, hogy szeretem ezt az egyetemet.
Megkérdezhetem, hogy te hova jársz? Ha ennyire szűk a látásköröd, akkor bizonyára erre tanítanak és szeretném elkerülni az ilyen embereket :) Ahogyan ezt a lekezelő stílust is :)
Üdvözlettel: Egy lány akinek a jövőjét már nem takarja sötét felhő
Látom ez egy régebbi kérdés de egyrészt gratulálok kedves kérdező különösen, hogy lány vagy és meg sikerült állnod a helyed! :)
3-as az rendben van, hogy neked legjobb esetben egy cukrász OKJ-t sikerült elvégezned(ezúton is elnézést a cukrászoktól) és neked a mérnök képzésről való ismereteid ott megállnak, hogy BME, de attól még nem kell idejönni magyarázni.
Aki, egy kicsit is képben van a műszaki felsőoktatással az tudja, hogy az Óbudai Egyetem egy igen komoly és elismert műszaki egyetem amiről sok minden elmondható, de az, hogy no name lenne semmiképp.
Mondom ezt úgy, hogy engem a SZIE-re vettek fel(3-asnak mondom, hogy ez is a Óbudaival karöltve jár és hasonló kaliber).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!