Mondjatok már olyan leginkább szóbeli vizsgahelyzeteket (egyetem), ami katasztrofálisan sikerült, le is égtél, megbuktál és esetleg le is csesztek? Életed legcikisebb vizsgája
szóbeli
leülünk a tanárral szemben a padba öten, kaptuk egy 5 kérdésből álló tesztet, 3 perc, majd beszedi ellenőrzi. Egyet hibáztam, és megkérdezte, h tudom e mit rontottam el, és rögtön mondtam, és javítottam. Ordítva kb 20 cm-re az arcomtól közölte: hogy maga olyan hülye, h gyógyszert kéne szedni, ha tudja, akkor miért írkál baromságokat. Na most húzzon át a másik terembe a többihez, megírhatja a vizsgát.
Persze a vizsgán megbuktatott....
Számvitel szigorlaton történt:
Amikor ideges vagyok, mindig csattogtatom a tollamat.. Ezt tettem a tanár előtt is szigorlat szóbelin. Egy idő után a tanárt már marhára idegesítette, rám szólt.. Majd mégegyszer és mégegyszer... Tízszer annyi kérdést tett fel nekem, mint a többieknek, mindegyikre tudtam a választ, nem tudott megfogni. A végén mégis azt mondta, megkegyelmez és megadja a kettest.. Mindenki, aki a teremben volt, értetlenül állt a dolog előtt. Nem vitatkoztam vele, nem akartam megbukni, de a diplomámba a számvitel szigorlat miatt került 3-as, ami a mai napig nagyon bánt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!