Matek emelt érettségi, valaki segít?
Szóbelin általánosan kell beszélni a témakörökről, vagy csak azokat a dolgokat kell elmondani, amit pontoznak?
Írásbelin ugye kétféle van a májusi időszakból az előző évekből, ott majd lehet választani, hogy melyiket szeretnénk?
Külföldi vagyok, tanáromtól nem tudom megérdeklődni. Köszi a segítséget :)
Szia,
A kétféle azért van, mert van külön egy a magyar anyanyelvűeknek, és van egy, azoknak, akiknek a magyar kvázi idegen nyelv (mint esetleg neked is). Az utóbbit fordítják le más nyelvekre is.
A szóbelin a tételekről jó hosszan kell beszélni, én most gépelek egy párat, átlag 2-4 gépelt oldal (amiben persze össze kell kötni a dolgokat).
Remélem tudtam segíteni.
Ebben a sorozatban ki vannak dolgozva minden évben az aktuális tételek. Ha ezt úgy ahogy van előadod, 100% od lesz.A szóbeli áll egy téma kifejtéséből, egy kiválasztott tétel bizonyításából és gyakorlati példákat kell hozni. Ezek mind le vannak írva ebben a tételsorban. És vannak mintafeladatok is. én is ebből tanulok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!