Esti tagozatos gimnázium? (Érettségi felnőtteknek)
Én jártam estire is, levelezőre is. Ezek alapján neked inkább a levelezőt javasolnám. Estin (legalább is nálunk) azért be kellett járni, persze néhány hiányzás nem volt gond, de aki egyáltalán nem járt be, az nem vizsgázhatott.
Levelezőn más volt a helyzet, ott, ha jól emlékszem, minden második héten volt tanítás péntekenként. Akik bejártak rendszeresen, azoknak annyi könnyítés volt, hogy nagyobb gyakorisággal írhattak egy-egy dolgozatot, ezért nem kellett egyszerre féléves anyagokból vizsgázni. Viszont akik nem jártak be, azoknak is volt valamiféle jegyzetcsomagjuk (ezt mindenki megkapta beiratkozáskor), benne voltak az éves feladatok, tananyagok, stb., és félévente volt nekik vizsga mindenből.
Ahogy én csináltam, úgy nem volt igazán nehéz, de mondjuk én bejártam minden alkalommal. Nagyjából 10 ember lehetett, akik nem jártak be, közülük viszont talán csak 3-4 emberke jutott el az érettségiig, szóval valószínűleg így azért nehezebb a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!