A BME VIK-en nem csak kocka fiúk vannak, ugye?
Figyelt kérdés
Két osztálytársammal beszélgettem tegnap. Ők ELTE BTK-ra készülnek, én meg BME VIK-re. Előjöttek azzal hogy milyen rossz lesz nekem ha bekerülök a BME-re mert csak kocka fiúk lesznek. Hát mondom nem a fiúk miatt megyek oda, de azért nem hiszem hogy CSAK kocka fiúk lennének a bme-n. Vélemény?2013. nov. 27. 22:39
1/7 anonim válasza:
Van még oktaéder, dodekaéder és gömb is.
2/7 A kérdező kommentje:
hahaha :D
2013. nov. 27. 22:55
3/7 anonim válasza:
A VIKen 100-ból egy kezemen meg tudom számolni hány nem kocka fiú van.
4/7 anonim válasza:
Azért ne higgy a válaszoknak. Természetesen a legtöbb fiút azon a karon azért érdeklik ezek a dolgok, hiszen sokan informatikát tanulnak :D Ennek ellenére nem csak "kockák" vannak ott. Ez ugyanolyan tévhit, mint az, hogy egyáltalán nincsenek lányok.
5/7 anonim válasza:
Én ismerek BME-s diákokat olyan orgiákat tartanak h besz...sz.
6/7 anonim válasza:
A BMEn van csak igazi kemény mag....
ha nem hallottad még a legendákat akkor nagyot fox koppanni
7/7 anonim válasza:
Én nem BME-s vagyok, hanem OE-s és az emberek ugyan olyanok, mint bárhol máshol. Jó, mondjuk Palvin Barbi és barátnői nem itt szereznek alibidiplomát, de egyáltalán nem olyan a közösség, hogy az előadások gigantikus lanpartik, utána meg megy haza mindenki kockulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!