Miért van az, hogy aki informatikát tanul az kocka?
Hisz aki az infosokat kockának nevezi az is használ gépet. Van aki még le is nézi őket mert nem kétkezi munkát végez, hanem pl irodában dolgozik. Ha valami baja lesz azt elviszi egy szervízbe ahol ugyanolyan informatikusok vannak. Nem is tudnák a gépüket használni, mert gondolom nem csinálnak ők hozzá operációs rendszert.
Vagy vannak a nyagy menő emberek akik pl más iskolában lenézik az infost mert kocka, de persze ha megjelenik valami új játék már is kell nekik, pedig azt is kocka csinálta.
Tudom, hogy a kocka nem a legmegfelelőbb szó hisza a kockák azok akik egész nap játszanak.(WOW)
De mégis a sima infosra is használják akik nem is sokat játszik.
gyáá én info szakon kezdek 1 hét múlva :D
de amugy lehet hogy az infosok fele kocka :)))
A férjem informatikus és vezető beosztásban dolgozik, inkább bankárnak látszik.
Van a magáncégünk révén informatikus ismerősünk több is.
Akiről te írsz olyan is van. A játék negy esténként, nincs nője, nem fürdik rendszeresen, borzas a haja. Ezeket utálom, szakbarbárok, múzeumot és színházat sohasem látnak belülről.
Aki nem kocka azzal beszélgetni sem lehet egy jót :)
A kockák viccesebbek, és sokkal jobb fejek.
Imádom a kockákat!!!
Szia!
Ne vedd ezt ennyire magadra. Én infoszakot végzek, és a baráti körömben mi teljesen poénra vesszük ezt a "kocka" dolgot. Mindannyian tudjuk, hogy ez csak egy hülye sztereotípia.
Annyit tudsz tenni ellene, hogy megmutatod ez nem így van és egy jó megjelenéseddel pozitív képet fetes magadról az emberekben. Először majd lehet meglepődnek, ha azt mondod informatikus vagy, de majd hozzászoknak, hogy ők is csak ugyanolyan igényes dolgozó emberek, mint bárki más.
19/L
Szerintem a kockák azok akik naqpi 8-10 órát játszanak. Lehetnek azok pékek,orvosok, infosok, bankárok.
Azok akik azért töltenek napi 8-10 órát a gép előtt mert az a munkályuk azok nem kockák.
Aha, csakhogy azért lesz a munkája gépezős, mert szeret a gép előtt ülni. Tehát mást nem is tud elképzelni magának, hogy mást dolgozzon. Max egy számtek boltba lehet még eladó, vagy rendszergazda több cégnél.
De amúgy egy egész napi gépezős meló után kikapcsolódásképpen haza kell jönni játszani!
"Aha, csakhogy azért lesz a munkája gépezős, mert szeret a gép előtt ülni. "
Egy pé is lehet hogy szeret a gép előtt ülni mégse lesz programozó.
Lehet hogy azért lesz valaki programozó mert ért hozzá.
Akkor dekódold, hogy mit írt az előző :)
Ide másold be jobboldalra:
Aztán nyomd meg, hogy "To text"
és akkor látni fogod baloldalt hogy mit írt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!