Vizsgajelentkezésnél ez hogyan is működik?
Előre is elnézést a sok kérdés miatt, de nemrég költöztem Magyarországra és kicsit még fura sok minden. Szóval első éves vagyok. 5 tantárgyat kellett felvennem, mert azok voltak első félévben kötelezőek. Ha feltételezzük csak 3 vagy 4-re jelentkezem akkor úgymond megbukok és nem is kezdhetem el a 2-ik félévet? Vagy nem lehet olyan bakit elkövetni ami miatt nem fejezhetem be a teljes évet?
Bocsi, nem tudom mennyire voltam érthető. Köszönöm aki elolvassa és válaszol is.
A krediteket nézik (mennyit teljesítettél)
Ha nem éred el az előírt krediteket egy év alatt,
akkor raknak át fizetősre
Valóban az a legjobb, ha minden vizsgára bemész és jól teljesíted őket.
Nyilván a kreditekbe a szemináriumok jegyei is beleszámítanak, nem csak az előadásokból leteendő vizsgák, add össze az összeset a mostani félévedből
Olyan tizenöt kreditet el kell érned egy félév alatt (hogy év végén meglegyen a harminc)
Távoktatásban tanulok és fizetős már eleve. Tehát ha jól értem akkor nem félév, hanem egész év után bukhatok csak meg? Vagy hogyha első félévben nem sikerül 1 vizsga akkor pótvizsga vagy ha az sem akkor átvihetem második félévre?
Ne értsetek félre, nem megbukni akarok, mert tanultam amennyire időm engedte. :)
Csak érteni akarom az egészet.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!