Passzív félév, diákhitel?
Sziasztok!
Első éves vagyok az egyetemen és fel kellett vennem az első félévre diákhitelt, nem az iskolára, hanem magáncélra.
Az lenne a kérdésem, hogy ha a második félévet passzivizáltatom, akkor nem kell elkezdeni fizetni a diákhitel törlesztést, ugye?
(Nem kérek sértő válaszokat, nem viccnek fogom fel a tanulást, máshová szeretnék menni, amihez kell egy új emelt érettségi és ez az iskola ahová most járok nem egészen olyan,amilyennek be volt harangozva és a sok tölteléktárgy most csak hátráltat abban, ami igazán fontos. Kiiratkozni pedig nem tudok, mert alkalmi diákmunkákból nem bírok törleszteni : / )
Köszönöm a válaszokat, előre is.
Köszi a választ!
Második, szerintem a passzív félévet is úgy számolják, mintha járnál. Mármint az állam. Mondjuk nem sikerült még átnéznem, hogy pontosan mi hogy van. ://
És bocsi, de én eddig úgy tudtam, hogy 12 államilag támogatott félév van. Hogy pl az orvos és a jogi egyetemet is el lehessen végezni. Mert a jogi 10, az orvosi pedig 12 félév.
Vagy most ezt megváltoztatták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!