Ha Diákhitel 2-t felvettem előző félévben, akkor most hogyan kell meghosszabbítani?
Előző félévben felvettem, akkor ki kellett nyomtatnom néhány űrlapot és azt el kellett küldenem.
Most valami olyasmit ír, hogy magától meghosszabbodik a diákhitel. Nem nagyon értem ezt hogy ez hogy megy, de nem akarom, hogy emiatt, hogy nem fizettem be töröljék a félévemet.
Ha valaki ért ezekhez, akkor segítsen légyszíves!
U.i.:Most tekintsünk el az egyéni véleményektől, hogy a diákhitel jó-e, vagy rossz-e. A családom nem tudja fizetni a sulit, én meg nem tudom összegyűjteni rá. Ha össze is gyűjteném, akkor arra rá menne minden szabadidőm, talán még az egészségem is. Nekem jobban megéri inkább az hogy amikor elkezdek dolgozni 10-20 ezerrel kevesebbet kapjak, minthogy tönkretegyem a diákéveimet. Ez van sajnos. :)
Én is úgy tudom,hogy amikor igényelted,akkor ki kellett tölteni,hogy hány félévre kéred,mennyi a féléves tandíj összege. Ezt folyósítják,elvileg. Azt hiszem,talán a sulitól kérik le minden félévben,hogy oda jársz-e még. De ez sem biztos. Nekem sem kellett semmit kitölteni.
Az én kérdésem,hogy honnan tudom,hogy átutalták-e az egyetem számlájára? Onnan,hogy nem függesztik fel a jogviszonyom és pont? A suli nálunk kéri,hogy mutassuk be,hogy befizettük a tandíj összegét. Én nem tudom,honnan tudnék nyomtatni valami bizonylatot,hogy igen, a diákhitelt elutalták...Előre is köszi!
Nekem Neptunon jelzi hogy aktív, ha rámegyek a pénzügyekre.
Sajnos, nálatok nem tudom hogy van ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!