Minek menjek továbbtanulni? Megköszönnék 1-2 tanácsot!
Idén érettségizek, és nem tudom sajnos hogy mit kezdjek magammal... Azt tudni kell rólam hogy teljesen humán beállítottságú vagyok, (angol felsőfokra, történelem emelt szintre készülök) reálból elég reménytelen (matekból cél a 25%). Eddig úgy gondoltam hogy történészet/régészetet tanulok majd, viszont ezek eléggé büfészakmák, nagyon necces velük az elhelyezkedés. Mostanában egyre többet gondolkodok hogy állam-és jogtudományra megyek tovább, csak erről semmit nem tudok hogy mi a követelmény, ha innen kijövök diplomásként mit kezdhetek vele, na meg egyáltalán ez manapság mennyire piacképes?
Sajnos ezeken kívül nem sok ötletem van, ezért örülnék hogy aki hasonló cipőben jár/járt tudna nekem segíteni 1-2 tippel. Köszönöm előre is!
a jogász szakma mindig piacképes, mert nagyon sok helyre lehet menni dolgozni vele. A történelem emelt szint és az angol érettségi megfelelő felvételi tárgyként. Államilag finanszírozott képzésre talán csak 100 főt vesznek fel és a ponthatár is kb.460 körül várható. Tájékozódj a Felvi.hu-n.
Egyébként az Eltén e hó 27-én nyílt nap lesz, ha érdekel menj el. Regisztrálni az Elte honlapján tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!