A pécsi Deákba médiára szeretnék menni továbbtanulni, vki válaszolna, hányas átlaggal kerülhetek be?
Sajnos a kérdésedre nem tudok rendesen válaszolni. De sztem egy 4-es átlaggal be lehet jutni. De inkább "tanácsot" szeretnék adni.
Én ugyan nem deákos vagyok, de ismerek deákosokat, és tanárokat is onnan. Szerintem, sokak szerint egy szar iskola, ahol erős a skatulyázás. Valamint ha a szüleid nem gazdagok, s nem szállnak be ilyen-olyan gyűjtéses, vagy pénzbe kerülős akciókba az iskola javára, akkor bizony ott megszívod. Küszködhetsz a jegyekkel, tanárokkal. (Alias egy kis fizetéskiegészítést utal apu a tanár úr/nő számlájára, s máris felfelé kerekedik az a jegy!)
A tanárok meg... ch! Kettőt ismerek, mindegyik egy hárpia. Borzasztó, a rossz tanárok élő példái számomra.
De ettől függetlenül remélem, nincs igazam, és ha fel is vesznek téged a deákba, jól fogod magad érezni! Sok szerencsét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!