Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kinek mennyi idő alatt jött...

Kinek mennyi idő alatt jött meg a diákigazolványa ezzel az új NEK-kódos módszerrel?

Figyelt kérdés
Az igénylés napjától számítva.
2013. nov. 11. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy egy hónap alatt. Azt mondják, hogy azok kapják meg először, akik az utolsók közt igényelték, nem pedig azok, akik mondjuk még augusztusban. Hozzáteszem én is szeptember közepén igényeltem.
2013. nov. 11. 19:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
2013. nov. 11. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
én december közepén kaptam meg tavaly,és augusztusban igényeltem
2013. nov. 11. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Tök jó, ki korán kel akkor nem kap diákigazolványt.

Én már három négy hónapja várok, de legalább azt mondják most még tartozásom is lett...

2013. nov. 11. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Amúgy ez annyira jó, hogy aki elsők között igényel, fél év alatt sem kapja meg az igazolványt, aki meg utolsó között véletlenül még leadják az igénylést, az pár hét alatt kézhez kapja.
2013. nov. 17. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!