Ha a harmadikos bizonyítványomat elfelejtettem feltölteni felvire, de minden más megvan és egyébként is duplázással lenne kedvező a pontszámítás nem pedig a hagyományos módszerrel, akkor érvénytelen lesz a felvételim?
Elvileg kapnod kellene egy levelet tőlük, vagy figyelmeztetést, hogy pótold a hiányzó adatokat.
Ha eza hatrádiő már lejárt, akkor igen, érvénytelen lesz...ez juli 10 szokott lenni az én időmben +- pár nap....vagy ha jön a reges levél arrol h jelentkeztél..jött már?
No para:
A jelentkezés feltétele az érettségi bizonyítvány szokott lenni. Ha e-felvin jelentkezel és már van érettségi bizid, és azt töltöd fel legelőször, akkor már nem is nyavalyog tovább, hogy ez meg az kell a jelentkezésedhez. A középiskolai bizi is csak egy plusz, bár elég erős plusz, hiszen mindenkinek van.
"Középiskolai bizonyítvány
[...] Figyelem! Mind felsőfokú szakképzésen, mind alapképzésen és egységes, osztatlan képzésen lehetőség van tanulmányi pontok számítására, ezért külön felszólítás nélkül csatolja a középiskolai bizonyítvány másolatát a jelentkezéshez. A középiskolai bizonyítvány hiánya vagy hiányos benyújtása esetén az Oktatási Hivatal nem köteles hiánypótlási felszólítást küldeni, és ebben az esetben tanulmányi pont nem számítható a jelentkező részére."
"csak hirtelen megilyedtem"
Ilyen helyesírással én is megijednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!