Melyik orvosi egyetemen vannak a legjobb csajok?
*fogsz.
elnézést, kicsit felidegesített a kérdés :)
Nem értem miért van orvokkal szemben ennyivel nagyobb elvárása a társadalomnak ők is emberek :d ...
Értelmes válaszokat ha lehet / mivel februárig kell leadni a jelentkezést.
Nálunk a fogászoknál van rengeteg jó nő.
Szóval én inkább a fokot mondanám, de igazából az első években úgyis van egy csomó közös órája a fokosoknak meg az áokásoknak nálunk.
Egy kis pontosítás: "Szegedi, SOTE, debreceni, vagy pécsi"
2000-ig:
Debreceni Orvostudományi Egyetem (DOTE)
Pécsi Orvostudományi Egyetem (POTE)
Semmelweis Orvostudományi Egyetem (SOTE)
Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem (SZOTE)
2000. január 1-jétől, az összevonások után:
Debreceni Egyetem - Általános Orvostudományi Kar (DE-ÁOK)
Pécsi Tudományegyetem - Általános Orvostudományi Kar (PTE-ÁOK)
Semmelweis Egyetem - Általános Orvostudományi Kar (SE-ÁOK)
Szegedi Tudományegyetem - Általános Orvostudományi Kar (SZTE-ÁOK)
Tehát ha SOTE-t mondasz, ennyi erővel mondhatsz DOTE-t, POTE-t és SZOTE-t is, mert a négyből hivatalosan már egyik sincs, nem-hivatalosan pedig az adott egyetem orvoskarát (ÁOK) értjük alatta. Kiemelném, hogy a Semmelweis Egyetemen sem csak orvosképzés van, ahogy a másik 3 egyetemen sem. Bár tény, hogy a SE egészségügyi egyetem, de attól még a SOTE az orvoskarra vonatkozik, hiszen 2000-ben a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem 2 karával és a TF-fel (utóbbi 2014-ben kivált, és 2017-ben a SE kara lett a Pető András Főiskola) olvadt egybe Semmelweis Egyetemmé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!