XVI. kerületi általános iskola?
Figyelt kérdés
Kislányom jövő szeptembertől kezdi a sulit, keressük a megfelelő iskolát. Mivel a XVI. kerületben lakunk, ezért itt keresünk. Amiről pozitívumokat hallottunk: Táncsics, Sashalmi Tanoda, Herman Ottó. Mi még a Szent-Györgyi Albert sulit néztük ki, ha arról van pozitív-negatív vélemény, azt is szívesen olvasom, illetve bármelyik másikról is! Köszönöm!2013. nov. 7. 14:25
1/3 anonim válasza:
A Táncsicsnál nagyon magas az osztálylétszám, a gimi iszonyat rossz hírű, és a kicsik és a nagyon keresztezik egymás útját, kívülről nyomasztó, őszintén magam részéről az utolsók között lenne az egész fővárosban ahova adnám a fiamat.
Én elvittem másik kerültebe, mert bár volt amelyik szimpatikusnak tűnt, de a körzethatáron kívül estünk, és versenyistállóba sem szívesen adtuk volna, így átvittem Zuglóba.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Végül nem ment most suliba a lányom, jövőre fog menni. Még annyit kérdeznék, hogy ha nem vagyunk más kerületben lakosok, akkor is felvehetik máshová? Azt hogy tudjuk kiszűrni, hogy mely iskolába lehet esélyünk? Köszi!
2014. szept. 3. 12:01
3/3 anonim válasza:
Szerintem ha van hely akkor felvételiznie kell, és ez alapján bekerülhet. Bár én nem tudom, hogy egy 6 évesnek miből kell felvételizie. Vagy talán ovis ajánlás alapján. Kérdezz rá az adott suliban, mert ezzel én sem vagyok pontosan tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!