Kinek mi a véleménye a XVII. kerültei Czimra Gyula általános iskola alsós tagozatáról?
Kedves Kérdező!
Látom, hogy senki nem válaszolt a kérdésedre, viszont ha esetleg időközben szereztél információt vagy emellett az iskola mellett döntöttetek, hálás lennék, ha megosztanád velem.
Köszönöm!
Nem tudom, mennyire későn válaszolok, de azért írok:D
Teljesen átlagos a suli, programok egész jók szoktak lenni (pl. ha szombaton hivatalosan tanítási munkanap van, a suliban helyette mindig szerveznek csomó érdekes és sokszínű programot), a tanítás pedig mondanám, hogy tanár függő, de igazából nincs rossz tanár, szóval egyik sem olyan, hogy ne lehetne megtanulni az anyagot. Amikor még én jártam alsóba, az összes tanár hihetetlen aranyos és cuki volt, csak sajnos azóta nagyon sok új jött, róluk nem tudok semmit:/ viszont a tanítás főleg alsóban tényleg sokoldalú és érdekes:) remélem tudtam valamennyit segíteni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!