Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi is az a fellebbezés? Be...

Mi is az a fellebbezés? Be lehet vele kerülni egy suliba?

Figyelt kérdés
A győri krúdy gimnáziumi szakát jelöltem meg és nemsokára kijönnek a végeredmények hogy felvettek-e vagy sem...Ez a suli nagyon fontos lenne nekem és ha nem vennének fel akkor az utolsó lehetőség az a fellebbezés. Ez mégis hogy működik mit kell benne leirnom és hányadik személyben.És ezzel bekerülhetnék szerintetek?

2013. ápr. 20. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Fellebbezni csak eljárási hiba esetén lehet.

Az nem indok a fellebbezésre, hogy te nagyon szeretnél oda járni.

Eljárási hiba pl. az ha valamiért nem számoltak pontot, pedig kellett volna. Vagy pl. rosszul adták össze a pontjaidat.

2013. ápr. 20. 15:06
 2/4 A kérdező kommentje:
én olyan fellebbezésre gondoltam hogy leirom miért kéne felvenniük...pl kitünő voltam sporteredményeket értem el stb.....
2013. ápr. 20. 15:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Én meg azért írtam, hogy az nem indok, hogy te mennyire oda szeretnél járni...

Valami alapján felvételiztetniük kell, ha mindenki utólag adna be fellebbezéseket soha nem indulna el az osztály...

2013. ápr. 20. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Fellebbezésre akkor van mód, hogyha valakit valamilyen jogsérelem ért. Az hogy leírod hogy miért vegyenek fel, az csak egy érvelés, nincs köze a fellebbezéshez. Szóval ha jogi indok nem róható az iskola terhére akkor nem vesznek fel.
2013. ápr. 20. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!