Egyetemi felv. Plusz pont? átjelentkezés másik címre, hogy is van?
elnezesedet kerem ha nem volt egyertelmu. szoval arra gondoltam, hogy egyetemre jelentkezeskor mi szamit plusz pontnak?
hallottam olyan, hogy ha sajat cimemrol atjelentkezek egy masikra akkor egyedulelonek minosulok es ezert jar plusz pont...
remelem erthetobb hogy mit szeretnek
Ezért nem jár plusz pont. Ezt még az egyetemisták is rendszeresen felvetik, csak ők a szociális támogatásnál. Nem győztük mondani, hogy oké megcsinálja. Egyedülállónak minősül. És miből él? Mert nincs bevétele, vagy egy kis diákmunka... Nem nagy összeg. Valamiből élnie kell és ezt igazolni kell...
Ráadásul te még 18 alatt lehetsz ha most jelentkeznél. Úgy még kevésbé hihető, hogy egyedül laksz önfenntartó vagy a semmi bevételből :-)
Inkább tanulj, és azzal szerezz plusz pontokat. A tudást senki nem veszi már el tőled.
nem îgy hallottam idáig, de koszi
biztosra szerettem volna menni a vihetô 100plusz ponttal mert az nem feltetlen a tanulastol fugg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!