Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kölcseysek! Te milyen felvétel...

Kölcseysek! Te milyen felvételit írtatok? Hány pontos magyarral és matekkal kerültetek be? Milyeen tanulmányi eredménnyel kerültetek be? (miből hányast kaptatok)

Figyelt kérdés
Előre is köszi!

2013. nov. 5. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
nem vagyok Kölcseys, de először oda akartam menni. remélem nem baj, hogy írok :) 149 pontom volt, 72 pontos felvételi és 3,5-4,3 között mozgott az átlafom ötödiktől nyolcadik félévig :) a franciára felvettek volna
2013. nov. 5. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:
o.O Nagyon köszönöm :) És természetesen örülök neki hogy írtál. Akkkor úgy tűnik van esélyem :D
2013. nov. 5. 18:31
 3/6 anonim ***** válasza:
33 matek, 36 magyar és 4,6-os átlag
2013. nov. 12. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:

(előző vagyok)

Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy engem az angol előkészítős osztályba vettek fel.

2013. nov. 12. 18:21
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Én meg azt felejtettem el, hogy én franciára mennék. Franciások, nektek?
2013. nov. 13. 16:44
 6/6 anonim válasza:
4,8-as átlaggal, 16 pt-os matek és 39 pt-os magyarral a legmagasabb pontszámű osztályba vettek fel. Nem tudom, hogy sikerült. :)
2015. máj. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!