Egy 16/L vagyok, és már 2. évem töltöm egy 16. kerültei gimnáziumba, amit nagyon nem szeretek. Tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Nemtudom miért, lehet hogy az embereket és a tanárokat találom unalmasnak ( merthogy a tanárok rosszul tanítanak, az osztálytársaim pedig nagyon gyerekesek. Minden szünetben telefonjukon lévő játékokkal játszanak, és semmit sem lehet velük beszélgetni komolyan, vagy éppen hülyülni. ) az osztályfőnököm sem a legjobb osztályfönök.Semmiről sem tud, és nem is érdeklik a dolgok+szintén rosszul tanít, pont a főbb tantárgyakat (nyelvtan, irodalom, töri) nekem meg már nagyon elegem van hogy ilyen helyre járjak. Mondjuk a többi diák sem jobb a suliban. (nem lenézésből, de ők is gyerekesek. Beszélgettem már velük) Egyébként hírileg nem egy olyan rossz suli ez, csak nekem sztem egy erősebb kéne, érdekesebb arcokkal, és jobb tanárokkal. Szóval tudnátok nekem ajánlani belvárosi sulikat? Ja és igen Budapesten lakok.2013. nov. 4. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!