Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a budapesti Teleki...

Milyen a budapesti Teleki Blanka Gimnázium? Milyen jegyekkel vesznek fel? Aki tud róla valamit írjon róla véleményt, minél előbb! FONTOS!

Figyelt kérdés

2013. nov. 3. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! :) En ezt jelolom meg elsonek. Szeptemberben voltam nyiltnapon, es nagyon tetszett. Tenyleg nagyon jo! A diakok is nagyon jo fejek tobbel is osszebaratkoztam (par helyes fiuval iiis). Ketto oran voltam bent es azok is tok jok voltak. Akik bemutattak az iskolat (12.-esek) azok nagyon viccesek voltak. :D Tanarok is tok szimpik (foleg az angoltanar hahaha), az epulet is szep. De ami a legjobban tetszett az tenyleg a tarsasag volt.

Angol szakra 4,5-tol vesznek fel, torire 4-estol, es a maradekra 4,3-tol. Van egy baratnom (ot mar regebbrol ismerem) o a torire jar es 53 pontos kozpontit irt, aztan beszeltem egy sraccal aki 80 pontos kozpontit irt es az angolra jar.

De ha elmesz egy nyiltnapra, ott sokkal tobbet megtudsz, szerintem. :)

2013. nov. 5. 20:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Én ma voltam nyílt napon,és nagyon tetszett! A közösség fantasztikus,a nagyobbak között akkora egyéniségek vannak,hogy csak na! Az épület is nagyon jó, a tanárok is jófejnek tűnnek,és igyekeznek minél többet átadni. Több ismerősöm is oda jár,és kizárólag jókat hallok tőlük is. Rengeteg program,szakkör,minden! Csak ajánlani tudom:)
2013. nov. 7. 15:10
 3/4 anonim válasza:

Én most vagyok kilencedikes, és imádom. Nem túlzok! Nagyon!! :)

Engem 4,7es átlaggal és 66 pontos felvételivel vettek fel, szóbeli nem volt, mert nyelvi szakon vagyok.

Szerintem kifogtam a legjobb évet, mert az összes jó tanárt megkaptuk, összesen 7 tantárgyunk van (matek, magyar, angol, második nyelv [olasz, francia, német], tesi és ofő). Én nem pesti vagyok, így bejárni is egy óra, de gyorsan elmegy, főleg, hogy nem egyedül utazok. Sokan járnak be máshonnan. Van osztálytársam,aki koleszos, szerintem ő is jól bírja :)

A társaság is a legjobb, az egész évfolyam összetartó, megbízható.

Gyertek sokan!! :)))

2013. nov. 19. 10:43
 4/4 anonim válasza:
Én most 10.es vagyok, és a kilencediket még én is miádtam, de a tizedik maga a pokol. Hetente új órarendek, a tanárok is váltják egymást. Csak ebben az évben 5 db fizikatanárunk volt. Nagyon nem ajánlom a sulit.
2014. júl. 13. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!