Tudtok olyan sulit ahová felvesznek 2-es 3-as átlaggal?
Figyelt kérdés
2013. nov. 2. 13:14
2/6 A kérdező kommentje:
én valami vendéglátósra gondoltam:S vagy valami könnyebbre!:D
2013. nov. 2. 14:08
5/6 anonim válasza:
Hát...egy kicsit megerőltethetnéd magadat.Na mindegy nem akarlak kioktatni tudom hogy nem arra vágysz.
Irok 3 sulit,úgyis 3at kell megjelölni.Nézz utána azért majd a neten ezeknek a suliknak:
1.Petőfi Sándor Általános Iskola és Gimnáziumba 3.5-ös átlagtól lehet bekerülni...ha pesten laksz akkor is tudsz vonattal utazni.
2.Kozma Lajos Faipari Szakközépiskola ez egy olyan suli ahol érettségit és szakmát is kapsz egy olyan munkára amire kereslet van(Ezt a sulimba mondták).
3.Verebély László Szakközépiskola és Szakiskola ez is olyan mint az előző csak más szakmát ad.
Remélem segítettem.Az utolsó kettő az Budapesten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!