Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » 4.4-es átlaggal felvesznek...

4.4-es átlaggal felvesznek egy nyelvi előkészítőbe?

Figyelt kérdés
14/L
2013. okt. 19. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha szerencséd van.

Tesómat nyelvielőkészítősbe 4,7-el vették fel, egy barátnőm 4,8-al. /ezek jó pár éve voltak/ De ez nagyon függ attól, hogy mennyit vesznek fel és mennyi rá a jelentkező. Mennyire van túl jelentkezés.

2013. okt. 19. 11:24
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát,inkább kevesebb a diák,de én ide járok(ált.suli+gimi),és a rajztanárom azt mondta,hogy tuti felvesznek....:D Gyúrjak rá még egy kicsit?:D
2013. okt. 19. 11:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Olyan jó, hogy azt nem írtad a kérdésbe bele, hogy egy suli az ahova akarsz menni és ahova jársz...

Elméletileg az úgy szokott lenni, hogy kötelesek felvenni. Én így tudom. Legalábbis nekünk az volt, hogy akkor egy iskola volt (ált isi gimi szakközép és szakiskola) és utolsóként megis jelöltették velünk bármennyire hülyék is voltunk.

Meg van egy ismerősöm aki nem odajárt ált isibe de nekik is hasonlóképp volt (gimi + ált is) és, hogy nekik is az volt, hogy ha megírják a felvételit akkor felveszik 'automatikusan' ha nem vették fel máshova.-->abba a suliba kötelező volt az a felvételis dolgozat.

2013. okt. 19. 11:51
 4/8 A kérdező kommentje:
De a gimi részben nemcsak nyek van,hanem általános is....:P
2013. okt. 19. 12:05
 5/8 anonim ***** válasza:
szia :) nekem hetedik első félévben 4 egész átlagom volt, félévben 4,2 és nyolcadik félévben 4,4. viszonylag jó felvételit írtam és felvettek elég könnyen egy közepes gimnáziumba :)
2013. okt. 19. 21:09
 6/8 A kérdező kommentje:
Ide nem kell központit írni;))
2013. okt. 20. 08:31
 7/8 anonim ***** válasza:
Melyik suliról van szó?
2013. okt. 31. 11:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát mostmár mindegy,megszünették ott a nyelvit,lehet,hogy közgázos szakközépbe megyek....
2013. okt. 31. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!