Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Felvesznek a budapesti Kölcsey...

Felvesznek a budapesti Kölcsey Ferenc Gimnáziumba?

Figyelt kérdés
Most vagyok nyolcadikos és már csak 3 hónapom van eldönteni,hogy hova is menjek továbbtanulni.Hetedikben az átlagom 4,2 volt,idén pedig nagyon belehúzok és javítok.A második tagozatkódra jelentkeznék ; nyelvi előkészítő angolból, 2. nyelv francia vagy német.angolt tanulok már ovis korom óta és ezt nem értem...most akkor továbbra is angolt fogok tanulni és mellé franciát vagy németet? Mennyi esélyem van bekerülni ebbe a suliba?
2013. szept. 17. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha megírod jól azt a központi felvételit, akkor bizonyára van esélyed
2013. szept. 17. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
És szerinted hány pontos matekot és magyart kellene írnom ahhoz hogy felvegyenek?
2013. szept. 18. 14:18
 3/5 anonim válasza:
minden évben olyan 140-160 között van az összponthatár. Szerintem sok esélyed van
2013. okt. 7. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:

Na szóval, heti 12 óra angol és 6 német/francia óra van. Ezen kívül kettő matek, egy magyar, három informatika és testnevelés óra van - a maradék kettő tesire választható órák vannak, azaz a hét egyik napján bent kell maradni +1,5 órát, de ha letudod igazolni, hogy sportolsz, akkor annyival kevesebb.

Én tavaly felvételiztem, 69 pontos felvételivel, és 4,6-os átlaggal vettek fel. A ponthatár 151 volt. De van oszt. társam akit 60 pontos felvételivel vettek fel, szóval szerintem jó esélyed van bekerülni. Tavaly nekem még nem kellett szóbelizni, de ez ha jól tudom már megváltozott és tartanak egy angol nyelvi meghallgatást.

Remélem tartogatott számodra információt az írásom, sok sikert a felvételihez!

2013. nov. 12. 18:45
 5/5 anonim válasza:
En is most megyek es 02 re jelentkezek:D 5.0 atlaggal remelem meglesz
2013. nov. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!