Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi a véleményetek a X. kerület...

Mi a véleményetek a X. kerületi Harmat Általános Iskoláról?

Figyelt kérdés

2013. nov. 1. 12:11
 1/1 anonim válasza:

Szia! Látom már régi a válasz de hátha idetéved más szülő aki oda szeretné vinni a gyermekét annak még jól jöhet. :)

Ha szülőként többre szánod a gyermeked és szeretnéd, hogy majd egyetemre vagy főiskolára járjon akkor ne ezt az iskolát válaszd. A tanítás színvonala nagyon alacsony, nagyon keveset fejlődnek a gyerekek ebben az iskolában.

Én odajártam 12 évvel ezelőtt, szerencsére csak 6 évet.

Engem szerencsére felvettek egy jó nevű 6 osztályos gimnáziumba de vért izzadtak a szüleim és a magántanáraim mire bepótoltuk azt a rengeteg lemaradást... Többi általános iskolai osztálytársam aki 8 évet járt oda nem végzett sem egyetemet sem főiskolát. Én ma orvos vagyok.

A közösség meg a tanárok tényleg kedvesek meg aranyosak jól bánnak a gyerekkel, viszont sajnos inkább gyermekmegőrző, mint valódi iskola.

Én nem vinném oda a gyermekem.

2017. máj. 16. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!