Szerintetek a Madách Imre Gimnázium (bp) a jobb, vagy a Szent László (bp)?
Figyelt kérdés
Ezek között gondolkozom ,hogy hova menjek ,minden választ előre is köszönöm!:)2013. nov. 1. 10:10
11/13 A kérdező kommentje:
Igen az szerintem is gyonyoru !en is voltam.mar ott es az is nagyon tetszett benne!:)
2013. nov. 13. 06:26
12/13 anonim válasza:
Én mindenképp a Madáchot ajánlom,mert ott még 12.-ben is azt mondják h jófejek,de 10.-es haverom utálja a Lászlót. Színvonalas ,meg minden,de a tanárok jobbak a Madáchban
13/13 anonim válasza:
Szia!
Én a Madáchba járok, és egy percre sem bántam meg, hogy odamentem. Ami szerintem a legjobb a Madáchba, és ez nem mindenhol van meg az a jó osztályközösség. A tanítás színvonala is jó, és sok délutáni szakkör is van. Én például gazdaságira járok (amit imádok) de a csillagászattól kezdve aerobikig mindenféle van. Csak ajánlani tudom a sulit, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!