Volna így esélyem bejutni a BME-TTK-ra?
11.be járok felvettem a matekot meg az infót emeltre ,mert eredetileg mérnökinformatikára szerettem volna menni ,viszont ez is nagyon tetszik és vacilálok. Másik ,hogy ha e mellett döntök mennyire fog hiányozni az emelt fizika és ha nagyon hogy tudnám magam feltornászni emeltre önszorgalomból? Ja ,és úgy egyáltalán szerintetek melyikkel tudnék könnyebben elhelyezkedni?
Reáltárgyakból úgy mindenformában.
Nem bejutni nehéz, hanem benntmaradni, felvenni a ritmust. Info emeltnek mérnökinfóra sincs haszna, fizikával többre mentél volna. Önszorgalomból szerintem képtelenség felkészülni, válts amíg lehet. (Ha sikerül, te leszel az élő példa.)
Egyébként infón lenne erre egy féléved, fizikán nyilván elvárják az elején.
Hát kérdezősködtem ,hogy válthatok e infóról mégis inkább fizikára ,mert ez a két éves tananyag ez lófütty és unatkozom is ,mert semmi újat nem tanulunk és azt mondták ,hogy felejtsem el. Váltani nem fognak engedni.
Na mindegy köszi a válaszod :)Azért valahogy összehozom.
Azért ez nem így megy hogy "felejtsd el", nálunk az igazgatóhoz kellett kérvényt benyújtani félévkor és némelyik tanárnál szintfelmérőt tenni.
Ha mégsem sikerül, könyvekből vagy magántanárral próbálkozz, sok erőt kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!