Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bme mérnökinformatikus karát...

Bme mérnökinformatikus karát el tudom így végezni?

Figyelt kérdés
Utolsó éves gimnazista vagyok, matek emelt és info közép szintű érettségit szeretnék majd tenni. Nem tanultam programozást és fizika fakra sem jártam (bár szeretem a fizikát). Az lenne a kérdésem, hogy ennek ellenére szerintetek el tudnám e így végezni a bmet?

2013. okt. 26. 17:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Van "nulladik zh" matekból és fizikából, ami felméri a tudást az adott tárgyakból, és ha nem érsz el x pontot, akkor fel kell venned kötelezően pl. a "bevezető fizikát", de megteheted, hogy eleve meg se írod a zh-t, mert tudod, hogy úgyis felveszed azt a tárgyat. Az megadja majd a tudást, ami esetleg kimaradt a gimiben. Programozni sem kell tudnod feltétlenül, max. előny a tanulás során, hogy kevesebbet kell, de hidd el, ott megtanítanak.
2013. okt. 26. 17:58
 2/2 anonim ***** válasza:

A fizika biztosan nem gond, ha szereted, azzal már előrébb vagy az odajárók felénél, amúgy is csak második félévtől kötelező, és ahogy előttem mondták, van belőle bevezető kurzus.

Az viszont nem lenne hülyeség, ha nyáron kicsit tanulnál C-ben programozni, akár valamilyen neked tetsző könyv, akár netes anyagok alapján (ez az első féléves programozás alapjai 1 tárgy lapja, jó kedvcsinálókkal, és azt is láthatod, hogy mik lesznek majd a követelmények: [link] )

2013. okt. 26. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!