Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME villamosmérnöki vagy SZE...

BME villamosmérnöki vagy SZE villamosmérnöki?

Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy én egy szakközépiskolába jártam, és tartok tőle, h nem menne a BME:/ valóban a BME-n alapkövetelmény, h tudj integrálni, deriválni stb? úgy értem, h nekem a tanulással semmi bajom sincs, mert szeretek tanulni, főleg azt, amit szeretek, de az ilyeneket már el sem magyarázzák?:)

2013. okt. 26. 11:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Simán megpróbálhatod a BME-t, manapság már nem olyan nagy szám. Előtte fogadj egy matektanárt, aki megtanít integrálni (meg előtte deriválni, ha nem megy, mert az kell az integráláshoz).
2013. okt. 26. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Egy teljes tárgyad erről fog szólni. (Hát főként erről).

Szerintem ha rendszeresen tanulsz és gyakorolsz, akkor mennie kell. (Mondjuk én egyetem előtt is tanultam, de nem érzem úgy, hogy itt sokkal gyorsabb tempóban vettük volna át vagy jelentősen nehezebb feladatokat adtak volna ZH-n)

2013. okt. 26. 11:45
 3/7 A kérdező kommentje:
ti BME-sek vagytok?
2013. okt. 26. 12:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Én igen, bár infós, de az alapok a két szakon nagy százalékban ugyanazok.
2013. okt. 26. 12:10
 5/7 anonim ***** válasza:

BME-n gyors a tempó matekból az első félévben, de mindent elmondanak amit számonkérnek majd, nem veszik úgy, hogy ezt már tudnod kellene.

Emellett van felzárkóztató kurzus is ("Bevezető matek")azoknak, akik úgy érzik, hogy hiányos az alaptudásuk.

2013. okt. 26. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
Ott végeztem, még a '90-es években.
2013. okt. 26. 12:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Első válaszoló voltam.
2013. okt. 26. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!