Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen a Debreceni Egyetemen...

Milyen a Debreceni Egyetemen a villamosmérnöki képzés?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyanok írjanak akik odajárnak vagy biztosat tudnak.

Mennyire színvonalas?

Aki ott végzett el tud helyezkedi?

Bsc-vel milyen munkát lehet találni?

Mennyire nehéz?

2013. júl. 17. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Xar.
2013. júl. 18. 07:41
 2/13 anonim válasza:
25%
nulla, mint minden a DE-n.
2013. júl. 18. 10:50
 3/13 anonim válasza:

Nem rossz, nem könnyű.

A DE pedig jó!

2013. júl. 18. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:

A DE nagyon is jó, csak az első két válaszolónak savanyú a szőlő. ;)

Ismerősöm járt villamosmérnökire, egyből el tudott helyezkedni (eon). Hogy mennyire színvonalas a képzés, azt nem tudom biztosan megítélni, ez a srác mindenesetre sosem volt az a kiemelkedően okos fajta, mégis el tudta végezni. Azt nem tudom, hogy milyen eredménnyel végzett, de munkája van azóta, szóval részletkérdés. :)

2013. júl. 20. 11:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Apuci benyomta oda.
2013. júl. 20. 11:58
 6/13 anonim ***** válasza:
még az is elvégzi aki nem akarja. a DE egy vicc az oktatás színvonalát tekintve
2013. júl. 20. 12:12
 7/13 anonim ***** válasza:
Én csak az építőt ismerem.Ott a legszarabb.
2013. júl. 20. 12:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy a 6. válaszolónak mégis milyen szakon van akkora tapasztalata, hogy az egész egyetemet le tudja szólni. Tudod, szak és szak között is rengeteg különbség van, nem kéne hülyeségeket beszélni, ha nem értesz hozzá. ;)
2013. júl. 20. 16:24
 9/13 anonim ***** válasza:
miért véded enmyire?
2013. júl. 20. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:

Egyetlen oka van: én 3 éve járok arra az "oktatás színvonalát tekintve vicc" egyetemre, ahol "minden sz*r" és egy pindurkát jobban átlátom a helyzetet mint kedves szájhős barátunk.

Minden egyetemen van olyan képzés, amit könnyebb végigcsinálni és mindig van egy hülye, aki azt hiszi, hogy ha az az egy szak, amit ő ismer "gyenge", akkor a többi is az az adott egyetemen/karon.

Én meg látom azt minden nap, hogy pl. csak az én karomon belül milyen különbségek vannak a képzés színvonalát/elhelyezkedési esélyeket tekintve. Jól kell választani, ennyi a titok. És akinek ez nem sikerült/nem látja át a rendszert, annak ne járjon a szája, hogy az egész egyetem egy sz*r, mert ezzel azoknak a több éves munkáját szólja le, akik igenis keményen megdolgoznak a diplomájukért.

Hát ezért.

2013. júl. 24. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!