Milyen a Debreceni Egyetemen a villamosmérnöki képzés?
Elsősorban olyanok írjanak akik odajárnak vagy biztosat tudnak.
Mennyire színvonalas?
Aki ott végzett el tud helyezkedi?
Bsc-vel milyen munkát lehet találni?
Mennyire nehéz?
Nem rossz, nem könnyű.
A DE pedig jó!
A DE nagyon is jó, csak az első két válaszolónak savanyú a szőlő. ;)
Ismerősöm járt villamosmérnökire, egyből el tudott helyezkedni (eon). Hogy mennyire színvonalas a képzés, azt nem tudom biztosan megítélni, ez a srác mindenesetre sosem volt az a kiemelkedően okos fajta, mégis el tudta végezni. Azt nem tudom, hogy milyen eredménnyel végzett, de munkája van azóta, szóval részletkérdés. :)
Egyetlen oka van: én 3 éve járok arra az "oktatás színvonalát tekintve vicc" egyetemre, ahol "minden sz*r" és egy pindurkát jobban átlátom a helyzetet mint kedves szájhős barátunk.
Minden egyetemen van olyan képzés, amit könnyebb végigcsinálni és mindig van egy hülye, aki azt hiszi, hogy ha az az egy szak, amit ő ismer "gyenge", akkor a többi is az az adott egyetemen/karon.
Én meg látom azt minden nap, hogy pl. csak az én karomon belül milyen különbségek vannak a képzés színvonalát/elhelyezkedési esélyeket tekintve. Jól kell választani, ennyi a titok. És akinek ez nem sikerült/nem látja át a rendszert, annak ne járjon a szája, hogy az egész egyetem egy sz*r, mert ezzel azoknak a több éves munkáját szólja le, akik igenis keményen megdolgoznak a diplomájukért.
Hát ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!