Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A miskolci Herman Otto Gimnazi...

A miskolci Herman Otto Gimnaziumrol velemenyek?

Figyelt kérdés

Arra lennek kivancsi,hogy igy maga a suli milyen,milyenek a tanarok stb.

Meg hogy hanyas atlaggal van eselyem ra,hogy felvegyenek oda? Hany pontot kell elerni kb. a felvetelin?:)

Legyszi valaszoljatok,lassan el kellene dontenem hogy az Avasi gimibe vagy itt irjam meg a kozpontit,de teljesen donteskeptelen vagyok.. Kettannyelvure szeretnek ide menni,orszagos angolversenyen 2.lettem,de az osztalyfonokom folyton csak azt hajtja,hogy nem fognak felvenni,mert csak szin otosoket vesznek fel.. Amugy 4,4 volt tavaly az atlagom,elegge elrontottam a tavalyi evet,de most tenyleg azon vagyok hogy javitsak..

2013. okt. 24. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
baromság, jelentkezz nyugodtan!az osztályfőnököd meg egy idióta..:D nagyon is van ott helyed, elég pro lehetsz nyelvből:) mondjuk én nem hermanos hanem avasis voltam, de a hermanról is jókat hallottam
2013. okt. 24. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
a herman a legjobb suli, kár, hogy én nem oda jelentkeztem :/ tényleg nehéz bekerülni, de nem lehetetlen, próbáld meg nyugodtan, ha pedig nem sikerül ne keseredj el, mert a sors akarta úgy
2013. okt. 26. 11:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcadik évemet töltöm a Hermanban, nekem olyan már, mint egy otthon. Én nagyon-nagyon szeretem, a tanárok is korrektek, kedvesek, közvetlenek, segítőkészek. Nyilván lesz olyan, akit nem fogsz kedvelni, de kinek nincs? Most az idéntől új igazgatónk van, aki szintén nagyon kedves és közvetlen. Az iskola szép és jól felszerelt, van már természettudományos laborunk, sok interaktív táblánk, az infoteremben a gépekkel sincs baj, a szakszertárokban is sok a felszerelés. A sportcsarnok nagy (és nagy buli az átjáró), igényes, van sportudvar is konditerem, jó minőségűek a sporteszközök, mégha kicsit régiek is. A menza is szép, és én nagyon szeretem ahogy főznek. Az iskolai események is jók, herman-hét, Herman-Sportbajnokság, Foci Házibajnokság, Herman-nap stb. Az udvar is szép, főleg tavasszal, mikor virágzanak a fák. Van nagy színpad az udvaron, díszterem az épületben. Mindenkinek van kis szekrénye a suliban amibe pakolhat.

Azt, hogy mennyi esélyed van bejutni, azt nem tudom, de szerintem ha ráfekszel a központira, akkor mindegy, hogy tavaly milyen volt az átlagod, pláne, hogy ilyen jól megy az angol. :) Persze benn is kell maradni utána, de az sem lehetetlen. Lesznek majd tanulós időszakok, meg az angol kéttan sose könnyű, de bele se kell pusztulni. Az angol és a német nyelvoktatás nagyon színvonalas (viszont sajnos inkább csak a németeseknek vannak csereprogramok meg hasonlók), minden évben van angliai út, lektor is szokott lenni a suliban általában. A francia tanár is jól tanít állítólag, viszont a spanyol oktatásban kicsit csalódtam (pedig van spanyol szak a suliban, van jópár spanyol tanár és lektor is), de most fogok érettségizni, és közel sem tudok olyan jól spanyolul mint szeretnék... :/

Egy szó, mint száz, én csodás éveket töltöttem itt, nagyon nem várom a végét, szívesen maradnék még egy jó darabig. Nagyon nem bántam meg. :)

Ezt a dalt évfolyamtársam írta a szalagavatónkra, remélem kapsz egy kis kedvet tőle. :)

2014. jan. 4. 01:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, itt a dal: [link]
2014. jan. 4. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!