Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Velemenyek a BME-röl?

Velemenyek a BME-röl?

Figyelt kérdés
Müszaki karosok velemenyenek különösen örülök, de maga az egyetem is erdekel.

2013. okt. 22. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Csakis a közlekkar! :) A legjobb hely a BME-n! :D
2013. okt. 23. 09:26
 2/4 Sidel ***** válasza:

BME-VIK

Nem könnyű. A tanárok ahány van, annyi félék. Többségének nagy a tudása, érthetően, jól magyaráz. Van, aki Stand Up Comediet csinál az előadásból. Van, akinek az óráin mindenki alszik, mert olyan unalmasan magyaráz. Van olyan, aki ha 5 perc van, már nem kezd bele új részbe, aztán van olyan is, aki 2 perccel az óra előtt belekezd. Van olyan tanárom is, akit csodálok a tudásáért, hogy bejön órára a maga szedett-vetett öltözékében semmi jegyzet, könyv, laptop nélkül és fejből felírja a különböző példákat, tételeket, bizonyításokat. Bár ugyanez a tanár szeret sokáig aludni és korán hazamenni, úgyhogy az órák hosszát eléggé lerövidíti.

A gyakorlatokat egy-két évvel idősebb hallgatók tartják... ha olyat fogsz ki, akkor megszívod, de vannak köztük azért olyanok is, akik jól tanítanak és értik is, amiről beszélnek. Én idén kezdtem a második évem. Egyik ismerősöm is tanít most, egy barátnőm, pedig hozzá jár. Tavaly a barátnőm úgy érezte, egyáltalán nem érti, miről van szó és meg is bukott. Idén már az első ZH-ja 3-as lett és ezt a tanárnak tulajdonítja.

Igazából nem tudom mire vagy kíváncsi...

Vannak karok, akik egész hetüket a K épületben töltik. Nekem az első évemben nem volt olyan, hogy egymás után egy épületben lett volna órám. Sőt, általában az egyetem másik végében volt mindig az épület, ahol a következő órám volt. Ezenkívül első félév a VIK-en jelenlét ellenőrzős, tehát az órák nagy részére be kell járni.

2013. okt. 23. 09:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Harmadeves gepeszkent a mi szakunkrol kb szorol szora ugyanezt tudom elmondani, mint amiket a VIK-es kollega irt. Persze a targyak teljesen masok.
2013. okt. 24. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszokat!

#2: Pontosan ilyenekre gondoltam, megvalaszoltal minden lenyegesebb kerdest, köszönöm! Meg olyanok erdekelnenek, hogy milyen programok, lehetösegek vannak ev közben? Persze nem a kisebb dolgokra gondolok, inkabb olyanokra, hogy van-e az elsösöknek bal, vagy akarmilyen bal barmikor, olyan napok, amikor nem tanulnak, hanem mondjuk "versenyek" vagy sajat kiallitasok vannak a többi diaknak. ? :)

2013. okt. 24. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!