Tudnátok olyan gimnáziumokat mondani ahol jó a nyelvoktatás? Német, angol, francia
Figyelt kérdés
Jövőre gimis leszek(remélem) de még nem tudom hova menjek:/
Suli szempontok:
-jó nyelvoktatás
-4-5-ös tanulók
-nyelvi előkészítős osztály van
2013. okt. 20. 15:18
4/7 anonim válasza:
MNÁMK Baja :) idén érettségizek, ebben a suliban mindent meg szerezhetsz... felső fokú német angol felső v közép, jogsi ecdl vizsga... ja és a német felsőfok ingyenes :))) + német érettségit is kapsz :)
5/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valszokat.az apaczai meg az eotvos tuti kilove mert azok eleg erosek a madachon mar gondolkozom a trefortba meg ugy tudom, hogy csak 6.-ig lehet felvetelizni:)
es igen a fovarosban:)
2013. okt. 24. 21:08
6/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki pl:a madachba,kolcseybe,karinthyba,szinyeibe jar az meg tudna irni nekem, hogy milyen?
elore is koszonom:)
2013. okt. 24. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!