Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Egyetemen meg lehet ezt csinálni?

Egyetemen meg lehet ezt csinálni?

Figyelt kérdés
Szóval én 2012 szeptemberében kezdtem meg tanulmányaimat gazdálkodás menedzsment szakon,mivel egyáltalán nem volt államilag finanszírozott hely, így önköltségesre mentem. Viszont ez elég nagy teher, így a következőt gondoltam ki. 3 vagy 4 félévet teljesítek, majd újra felvételizek, mint az érettségizők, és mivel magas a pontszámom, az idei pontok alapján felvennének erre vagy hasonló szakra. Tudom, hogy előröl kellene kezdeni, viszont a tantárgyaimat, amiket elvégeztem a félévek alatt meg tudnám feleltetni, így végeredményben ugyan ott lennék. Járható ez az út? Nagyon köszönöm a válaszaitokat.

2013. okt. 17. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Biztos el tudnál fogadtatni pár tárgyat

De akkor most jelentkezz jövőre,hátha felvesznek

államira

2013. okt. 17. 22:23
 2/6 A kérdező kommentje:
2014 tavaszán jelentkeznék. Illetve hogyan érted azt, hogy pár tantárgyat? Igazából 90%-ban mindegyiket, hiszen ugyan az a tanterv. Vagy csak én gondolom így?
2013. okt. 17. 22:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Kérhetsz átsorolást is, államira.
2013. okt. 17. 22:41
 4/6 A kérdező kommentje:
De az én évfolyamomon nincs állami, tehát nem tudom magam átsoroltatni.
2013. okt. 17. 22:50
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez nem évfolyam kérdése, már nem általános iskolára/középiskoláról van szó. Ha jól teljesítesz, akkor átkerülhetsz államira. Ha nem, akkor marad az újrajelentkezés.
2013. okt. 17. 23:31
 6/6 anonim ***** válasza:
csak az újrajelentkezés lehetséges,átsorolás valóban nincs, én már utána jártam a to-n. ugyanebben a cipőben járok mint te, csak én pénzügy és számvitel szakos vagyok. én újra jelentkezem, bár azt mondták a to-n,hogy célszerű nem az első félévben minden tárgyat elfogadtatni,ugyanis ott is van egy korlát ami után már költséget jelent a sok kredit, és tanácsos a maradék 3 félévre "szétszórni". szóval hajrá remélem mindkettőnknek sikerül :)
2013. okt. 18. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!