Mit lehet csinálni az egyetemen 4 lyukasóra alatt bejárósként?
Figyelt kérdés
2 olyan napom is van, mikor 2-2 lyukasóra van, ekkor még "könnyebben" elütöm az időt, beülök a könyvtárba tanulok/gépezek. Viszont hétfőn 4 lyukasórám is van egymás után, azaz 09:40-13:30-ig nincs órám. Próbáltam átrakni az első órámat máshova, de mivel elsős vagyok és az ügyintéző vette fel az órákat névsor szerint, azt mondta, hogy ezen nem fog már módosítani. Nem tudom, hogy félév végéig mit fogok csinálni minden hétfőn ennyi időn át! Sajnos hazajönni nem tudok, mert mire hazaérnék már fordulhatnék is vissza 1,5 óra az út csak oda... :(2013. szept. 6. 16:09
1/3 anonim válasza:
Tanulsz. Nem bejárósként is ezt szoktam csinálni.
2/3 anonim válasza:
Ugyanazt fogod tudni csinálni a 4 óra során, mint a kettő során. Beülsz a könyvtárba, olvasol, tanulsz, netezel, ügyeket intézel, és úgy elmegy az idő, hogy pont már csak ebédelni marad időd, aztán mehetsz is az órádra. De egyébként érdeklődhetsz a többieknél, nekik is lyukas-e, ki az, aki veled együtt szív, mert akkor eltölthetitek az időt együtt is, ha szimpatizáltok.
3/3 A kérdező kommentje:
Itthon szoktam ebédelni, sajnos nem nagyon van pénzem arra, hogy 1000-1200 forintot fizessek egy ebédre úgy, hogy itthon úgyis van kaja. Szendvicset szoktam vinni.
Csak én vagyok ebben a helyzetben, mert egyébként van óránk, de én már csináltam egy fsz-t és azt a tárgyat beszámítják így nem kell bejárnom erre az órára.
Arra is gondoltam, hogy elmegyek és megcsinálom ez idő alatt a tesit pl. az úszást, de nem akarok egyedül eljárni úszni. :/
2013. szept. 6. 21:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!