Igazolatlanból lehet bajom?
Figyelt kérdés
Szóval, én az a parás egyéniség vagyok. Van 1 óra igazolatlanom, ami fogalmam sincs hogy került be az e naplóba, mert eddig csak tesiről késtem 20 percet. Szóval, arról szeretnék kérdezni, ha 1 óra igazolatlanom van, az jelenthet bármi bajt? Vagy ha mondjuk 2 lesz... Vagy hogy vannak ezek a hiányzós szabályok? Mert tudom hogy xy órától felfüggeszthetik a családi pótlékot.2013. okt. 16. 16:46
1/3 anonim válasza:
A családi pótlék miatt még nem kell aggódnod:D 250 órát kell egy tanévben hiányozni ahhoz, hogy felfüggesszék. Ezzel szemben igazolatlan óra/késés jegyzői figyelmeztetést von(hat) maga után. Ez abból áll, hogy az osztályfőnököd ír a jegyzőnek, hogy x órát hiányoztál vagy késtél, a jegyző pedig levelet küld róla a szüleidnek. Nálunk ez így működik.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, elnézést, utánaérdeklődtem, érintett ismerősök azt regélték, hogy egy igazolatlan órából/késésből még nem lehet baj, kettő miatt se nagyon. Egyébként tudtommal a kettő külön kezelendő, ötven órát lehet hiányozni igazolatlanul, onnantól a jegyző köteles elrendelni a tanuló védelembe vételét és a támogatások folyósításának felfüggesztését. A 250 órás dolog igazolt órákra vonatkozik, és osztályozóvizsgákat von maga után. Késni, ha jól tudom, kétszer lehet igazolatlanul, harmadik alkalomkor jegyzői figyelmeztetés következik.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a választ! :)
2013. nov. 9. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!