Emelt szintű érettségire nem megyek be, lehet belőle bajom? Bővebben lent.
Emelt szintű informatika érettségire jelentkeztem. Időközben úgy alakult, hogy már nem számít az eredménye, olyannyira, hogy el sem megyek rá. A kérdésem az, hogy van-e ennek következménye, illetve ilyen módon érvényteleníthető-e ez a vizsga? Illetve bekerül-e a bizonyítványba
Köszönöm a válaszokat.
Lehet, mivel ezáltal a érettségi bizonyítványodban egy szép nagy egyes fog díszelegni. Az előrehozottról ugyanis csak tanúsítványt kapsz, az nem kerül bele a bizonyítványodba ebben az esetben (jelentkeztél). Ha pedig van egy egyes az érettégidben, akkor az bizony úgy összességében nincs meg.
Mindamellett elképzelhető, hogy lehet kérvényezni, hogy a középszintűd kerüljön bele, de gondolom, holnap lenne a vizsga és nincs már erre idő. Ha van, akkor ezt javaslom, de egyébként jobban járs, ha bemész. Írsz egy ketteskét, de legalább meglesz a bizonyítványod. A felvételinél meg úgyis a jobbat számolják.
05-11 09:03
A nem tudásról annyit, hogy tavaly érettségiztem le volt egy középszintű informatikám és egy emelten elvégzett informatikám. Hadd tudjam már jobban én, hogy mi is volt a helyzet. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!