Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Emelt szintű érettségire nem...

Emelt szintű érettségire nem megyek be, lehet belőle bajom? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Emelt szintű informatika érettségire jelentkeztem. Időközben úgy alakult, hogy már nem számít az eredménye, olyannyira, hogy el sem megyek rá. A kérdésem az, hogy van-e ennek következménye, illetve ilyen módon érvényteleníthető-e ez a vizsga? Illetve bekerül-e a bizonyítványba

Köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 10. 20:55
 1/10 anonim ***** válasza:
5.tantárgyként választottad?
2010. máj. 10. 21:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ötödik tárgy, de már van belőle középszintűm, tavaly előrehozottan csináltam meg.
2010. máj. 10. 21:02
 3/10 anonim ***** válasza:
48%

Lehet, mivel ezáltal a érettségi bizonyítványodban egy szép nagy egyes fog díszelegni. Az előrehozottról ugyanis csak tanúsítványt kapsz, az nem kerül bele a bizonyítványodba ebben az esetben (jelentkeztél). Ha pedig van egy egyes az érettégidben, akkor az bizony úgy összességében nincs meg.

Mindamellett elképzelhető, hogy lehet kérvényezni, hogy a középszintűd kerüljön bele, de gondolom, holnap lenne a vizsga és nincs már erre idő. Ha van, akkor ezt javaslom, de egyébként jobban járs, ha bemész. Írsz egy ketteskét, de legalább meglesz a bizonyítványod. A felvételinél meg úgyis a jobbat számolják.

2010. máj. 10. 21:05
 4/10 anonim ***** válasza:
Azt hogy melyiket írják bele az érettésgi bizonyítványba azt majd a legvégén fogják megkérdezni
2010. máj. 10. 21:10
 5/10 A kérdező kommentje:
De ha nem megyek be, ergó nincs pontom az nem lehet egyes. Nincs mire egyest adni, legalábbis én így hittem.
2010. máj. 10. 21:10
 6/10 anonim ***** válasza:
Utánakerestem, de nem találtam pontos információt erről. Mindenesetre merész vagy, én tuti nem kockátattam volna meg, hogy esetleg ne legyen meg az érettségim és csak egy évvel később tanulhassak tovább...
2010. máj. 10. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
Annyit tudok, hogy ha az írásbelit, ez esetben gyakorlatit megcsinálod, de szóbelizni nem mész el,akkor simán nem kapsz róla papírt. Ha már a gyakorlatira sem mész el, nem tudom mi van, de feltételezem hasonló lesz a helyzet.
2010. máj. 10. 21:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha 21.05-nek három pirosat lehetne adni, akkor annyit adnék! Minek válaszol, akinek fngja nincsen! Dehogy fog egy egyes díszelegni az érettségi bizonyítványodban, aki azt gondolja, hogy érettségi bizonyítványban vannak egyesek, az nagyon hülye! Aki nem teljesíti a követelményeket, az nem kap érettségi bizonyítványt! Neked viszont már megvan az érettségid, tehát nincs probléma. Nem mész el és kész. Senki nem fog keresni.
2010. máj. 11. 09:03
 9/10 anonim ***** válasza:

05-11 09:03

A nem tudásról annyit, hogy tavaly érettségiztem le volt egy középszintű informatikám és egy emelten elvégzett informatikám. Hadd tudjam már jobban én, hogy mi is volt a helyzet. Köszi

2010. máj. 15. 01:21
 10/10 anonim ***** válasza:
Te miről beszélsz???? Ki szólt hozzád? Én ugyan nem!!!
2010. máj. 15. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!